Vragen? Bel +31 (0)85 0220064

Subtotaal: € 0,00
Search: 

Folie

Folie bestellen? Eurofolie levert razendsnel en goedkoop!


Eurofolie levert verschillende soorten folie, elk met zijn eigen specificaties, elk met zijn eigen kwaliteit. Je vindt al deze folies hieronder terug. Waar kun je onze folies voor gebruiken?


Folie bieden we aan in diverse soorten en maten, verschillende kwaliteiten en verschillende kleuren. Bijbehorend gereedschap, zoals dispensers, wordt door Eurofolie meegeleverd indien gewenst. 

Wil je graag advies? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Bel even +31850220064 of mail naar verkoop@eurofolie.nl en we vinden een oplossing voor je. En als je dat wilt, leveren we uiteraard maatwerk.

Je kunt bij Eurofolie terecht voor:

Folies: beschermen en verpakken

Folie is een product dat bijna iedereen wel eens in handen krijgt. Je krijgt een bos bloemen. Verpakt in bloemenfolie. Deze transparante folie kennen we ook als fruitmandfolie of cadeaufolie. De ontvanger ziet precies wat ie krijgt, maar de folie beschermt dat wel netjes. Beschermen en verpakken is de hoofdfunctie van folie. Een andere huis-tuin-en-keukenfolie is aluminiumfolie, in elk huishouden terug te vinden. Maar de meeste foliën zijn toch van kunststof, meer bijzonder van plastic (ldpe, mdpe, hdpe*, polystyreen en dergelijke). Zo ook cateringfolie, dat veel wordt gebruikt om etenswaren te beschermen. 

Industriële verpakkingsfolie

Verpakkingsfolie wordt ook op industriële schaal gebruikt: fabrikanten verpakken hun dozen en pallets met wikkelfolie. Handwikkelfolie of machinewikkelfolie, afhankelijk van de behoefte. Wil je je vracht extra beschermen, dan gebruik je noppenfolie of luchtkussenfolie.

In de bouw gebruikt men folie ter bescherming van wanden, vloeren en ramen. Dat gebeurt met gewone folie of met plakfolie. Deze zelfklevende folie vind je dan ook weer terug als whiteboardfolie. Die vervangt het klassieke whiteboard. 

Permanente toepassingen

Folie kun je ook gebruiken voor permanentere toepassingen, zoals wrapfolie om auto’s “in te pakken”. Zelfklevende folie gebruik je om meubels een andere look te geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook, een betonlook of een retrolook.

 

* ldpe, mdpe, hdpe: low-medium-high density polyethyleen (of polyetheen), een aardolieproduct.