Vragen? Bel +31 (0)85 0220064

Subtotaal: € 0,00
Search: 

Handrekfolie

Handwikkelfolie is te koop in vele varianten

Handrekfolie of handwikkelfolie - ook wel stretchfolie genoemd - gebruik je om op een snelle manier pallets te stabiliseren. Daarnaast heeft wikkelfolie een vocht- en stofwerende kwaliteit voor bescherming van je producten. Handwikkelfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren (transparant, wit, zwart, rood, blauw, groen, oranje, geel) en diktes (12, 17, 20 en 23 micron). Eurofolie levert rollen handrekfolie per zes stuks in een doos.

Hoe gebruik je handwikkelfolie?

De wikkelfolie is gemakkelijk in gebruik. Door een klein knoop te maken rondom de palletklos wikkel je eenvoudig van beneden naar boven en weer terug. De handrollen zijn gemakkelijk met de vingers beet te pakken. Door extra aan de folie te trekken kun je de folie strak om de lading wikkelen. Gemakkelijk handmatig te gebruiken! Met gebruik van een wikkelfoliedispenser, kun je de folie met nog minder moeite aanbrengen. Deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Heb je specifieke wensen? Een andere kleur, bedrukking? Bel even +31850220064 of mail naar verkoop@eurofolie.nl en we vinden een oplossing voor je. Natuurlijk kun je ook kiezen voor onze online maatwerk-optie.

Er zijn veel verschillende typen folie. Kijk hier voor een overzicht.

Foto-tabel  Lijst 
Foto-tabel  Lijst