Vragen? Bel +31 (0)85 0220064

Subtotaal: € 0,00
Search: 

Hoezen

Hoezen kopen doe je bij Eurofolie


Hoezen gebruik je voor het afdekken van willekeurig welk artikel. Een heel veelzijdig product dus, dat Eurofolie levert in vele soorten en maten en in vele kleuren. Waar kunnen hoezen ingezet worden?

  • beschermen tegen stof en vuil
  • schoon houden van containers
  • gemakkelijk verwijderen van containerinhoud
  • stabiliseren van pallets
  • vormen van basis voor reclame-uitingen op je producten

Eurofolie levert diverse soorten hoezen voor zowel handmatig als machinaal gebruik. Ook de bijbehorende gereedschappen en machines kunnen wij leveren.

Wil je graag advies? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Bel even +31850220064 of mail naar verkoop@eurofolie.nl en we vinden een oplossing voor je. En als je dat wilt, leveren we uiteraard maatwerk. 

Je kunt bij Eurofolie terecht voor: 

Bescherm je producten!

Producten – of het nu voor opslag of verzending is - passen in talloze verpakkingen: dozen, kisten, pallets, tonnen, emmers, zakken, tassen, enveloppen, verzin het maar… Eurofolie levert extra bescherming hiervoor. Afdekhoezen voor pallets houden stof, vocht en vuiligheid tegen. Deze grote plastic hoezen dienen als een soort stofkap. Hoezen kunnen krimpen, waardoor de opgeslagen of te verzenden producten nog stevig en stabieler in hun verpakking zitten. Onze beschermhoezen zijn goedkoop en van uitstekende kwaliteit. 

Topbescherming

Naast volledig omsluitende hoezen heeft Eurofolie ook afdekhoezen of tophoezen in voorraad. Deze beschermen met name de bovenzijde van pallets en dozen. Specifiek voor emmers en tonnen bestemd zijn (protective) dust covers.