Vragen? Bel +31 (0)85 0220064

Subtotaal: € 0,00
Search: 

Omsnoeren

Pallets omsnoeren voor duurzame opslag en veilig transport


Met omsnoeringsband zorg je voor duurzame opslag van je dozen, kisten en pallets en voor een veilig transport hiervan. Je kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten van kunststof en staal en uit verschillende bevestigingsmaterialen (gespen, zegels, heatsealing). Het bijbehorende gereedschap (haspels, spanners en dergelijke) leveren we uiteraard ook. En voor nog betere bescherming kun je gebruik maken van hoekbeschermers en profielen. Het beste materiaal om te omsnoeren koop je bij Eurofolie.

Wil je graag advies? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Bel even +31850220064 of mail naar verkoop@eurofolie.nl en we vinden een oplossing voor je. En als je dat wilt, leveren we uiteraard maatwerk. 

Je kunt bij Eurofolie terecht voor: 

Omsnoeren, vastzetten, borgen: veiligheid voor alles!

 Een kantelende pallet met kostbare lading: een schrikbeeld voor de eigenaar. Opruimkosten, verloren tijd en een lading die vaak moet worden afgeschreven.

Goed omsnoeren zorgt voor een stabiele belading en optimaal beschermde producten tijdens opslag en transport. Omsnoeren kan zowel handmatig als machinaal en met kunststof band of staalband. Bij machinaal omsnoeren gebruik je een omsnoeringsapparaat waarmee de band gespannen wordt. Deze spanner zorgt ervoor dat dozen en vaten automatisch optimaal omsnoerd worden. Op Youtube vind je filmpjes hoe dat in zijn werk gaat. 

  • E: strapping
  • D: Umreifung
  • F: cerclage