Vragen? Bel +31 (0)85 0220064

Subtotaal: € 0,00
Search: 

Tapes

Tapes: welke moet ik kiezen?

Eurofolie levert diverse soorten tape. De juiste tape kiezen lijkt eenvoudig, maar door het brede aanbod is het een lastige keuze. Vraag je afwaarvoor je de tape wilt gebruiken. Bedenk bijvoorbeeld of een tape na verloop van tijd weer verwijderd moet kunnen worden. Eurofolie biedt een breed asssortiment aan tapes. We hebben tapes om te:


Wil je graag advies? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Bel even +31850220064 of mail naar verkoop@eurofolie.nl en we vinden een oplossing voor je. En als je dat wilt, leveren we uiteraard maatwerk. 

Je kunt bij Eurofolie terecht voor: 

Tape is overal


Tape of - misschien een beetje ouderwets – plakband gebruiken we tegenwoordig zo ongeveer overal voor. Medische tape wordt vooral in de fysiotherapie en in de sport gebruikt (medical taping, cure taping, kinesiologietape, kinesiotape, easytape, sporttape, polstertape, fysiotape). Dit soort tape is vaak gemaakt op textielbasis.

Eurofolie richt zich echter meer op tapes die industrieel inzetbaar zijn, zoals het bekende ducttape (ook wel abusievelijk ducktape genoemd). Een multi-inzetbare tape die ook in menig huishouden te vinden is. Markeertape zie je vaak in magazijnen en dergelijke: opvallend gekleurde tape die helpt de interne logistiek in goede banen te leiden. Letterlijk. In geel, rood, groen, zwart, wit of elke gewenste kleur. Of transparant.
In de bouw wordt veel tape gebruikt, bijvoorbeeld voor het water- of luchtdicht maken van bouwelementen, voor het isoleren van wanden en vloeren en voor het afdichten van naden.

Al die tapevarianten kun je natuurlijk handmatig aanbrengen, maar hulpmiddelen zijn er ook: tapedispensers, tapepistolen, taperollers. Alles om het de gebruiker makkelijk te maken. Natuurlijk kun je tape ook laten bedrukken. Een mooie print voor reclamedoeleinden of met een waarschuwingstekst.

  • E: tape 
  • D: Band 
  • F: bande