AirWave 2 Bluetooth-module

€ 30,25 € 25,00

Artikelnummer 1720405
Productinformatie

AirWave2 Bluetooth-module

Maak de AirWave 2 luchtkussenmachine nog veelzijdiger met de optionele Bluetooth-module! Hiermee bestuur je de machine op afstand met je smartphone, zelfs als deze zich op een lastig bereikbare plek bevindt.

Functies van de app

  • Start Stop
  • De temperatuur aanpassen
  • Aanpassing van het luchtvolume
  • Aanpassing van de productiemeters
  • Vergrendelen / ontgrendelen van het toetsenbord met code
  • Informatie over de werkprestaties van de AirWave 2

Gemakkelijk te installeren

De installatie van de Bluetooth-module is een fluitje van een cent. Je kunt dit zelf doen en het vereist slechts een eenvoudige aansluiting op de printplaat (poort J7_BLE) met behulp van de meegeleverde connector. Let op: de machine mag niet op het stroomnet zijn aangesloten tijdens de installatie.

Bediening via je smartphone

Met de bijbehorende SOLA-smartphone-app kun je de AirWave 2 machine gemakkelijk bedienen, waar je ook bent. De app is gratis verkrijgbaar in zowel de Apple iTunes Store voor iOS-gebruikers als de Google Play Store voor Android-gebruikers. 

Vereenvoudig je verpakkingsproces en verbeter je efficiëntie met de Bluetooth-module voor de AirWave 2

Eigenschappen
Geschikt voor: Airwave 2

Aanverwante artikelen

AirWave 2 Luchtkussenmachine
AirWave 2 luchtkussenmachineOntdek de kracht van de AirWave 2, de oplossing voor het produceren van luchtkussenzakken. De AirWave 2 is het meest flexibele en gebruiksvriendelijke premiummodel van onze AirWave-serie. Hij werkt snel, stil en is duurzaam in gebruik. In combinatie met de AirWave luchtkussenzakken ben je verzekerd van optimale bescherming voor je producten, dankzij hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.Snelle productie van luchtkussenzakken tot 20 m / minGeschikt voor alle AirWave type 7 en type 8 luchtkussenfoliesProgrammageheugen voor 5 filmtypesInteractief aanraakschermHoogtechnologische afdichtingseenheidSnel opstarten in minder dan 1 minuutLaag onderhoudCompatibel met AirWave1-sensor en andere accessoires (apart verkrijgbaar).Gewicht: ongeveer 6,5 kgOptimale prestaties met de juiste luchtkussenzakkenOm het maximale uit je AirWave 2 te halen, raden we het gebruik van AirWave luchtkussenzakken type 7 en 8 aan. Alleen deze zakken zijn te gebruiken in combinatie met de AirWave 2. Deze speciaal ontworpen zakken zijn perfect afgestemd op de machine, waardoor je verzekerd bent van een soepele en efficiënte werking. Op afstand bedienenWil je voor extra gemak de AirWave 2 op afstand bedienen? Dat kan met de optionele Bluetooth-module. Door middel van uw smartphone (IOS / Android) en de SOLA-smartphone-app, krijg je toegang tot de machine, waardoor je eenvoudig de bediening kunt regelen. Deze vind je in ons assortiment en kan je los aanschaffen. Ontdek de ongeëvenaarde kracht en efficiëntie van de AirWave 2 en ervaar maximale productiviteit in je verpakkingsproces!
€ 1.790,00