Airwave 50% recycled mat 8.3 / 320 x 420 mm x 450 mtr

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 96,76 € 79,97
Vanaf 4
€ 90,71 € 74,97
Vanaf 10
€ 85,87 € 70,97
Vanaf 40
€ 82,24 € 67,97
Vanaf 72
€ 78,61 € 64,97

Direct beschikbaar, levertijd in overleg

Artikelnummer 1720315
Productinformatie


Optimale bescherming voor je verzendingen met Airwave 

Bescherm je verzendingen met onze AirWave luchtkussenzakken. Dankzij hun ontwerp absorberen ze schokken en stoten tijdens transport, waardoor producten veilig aankomen op hun bestemming. Kies voor betrouwbare bescherming en duurzaamheid met AirWave.

Eigenschappen
  • Meer dan 50% recyclingmateriaal
  • Foliedikte 20my
  • Voor zware tot middelzware goederen
  • Geperforeerd voor gemakkelijke scheiding
Duurzame opvulling voor je verzendingen

Onze AirWave luchtkussenzakken bieden een milieuvriendelijke oplossing voor het opvullen en beschermen van je verzendingen. Gemaakt van 50% gerecyclede materialen en met een volledig klimaatneutrale productie, dragen deze zakken bij aan een duurzamere toekomst. Dit betekent dat er tijdens de productie geen CO2-vervuiling heeft plaatsgevonden, waardoor je kiest voor een verpakking met een minimale ecologische voetafdruk. 

Maak een bewuste keuze voor het milieu, zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie.

Eigenschappen
Afmeting zakje (mm): 320 x 420
Meter / rol (mtr): 450
Dikte (my): 20
Luchtkamers: 4
Kleur: Wit
Geschikt voor: Airwave 1 en Airwave 2

Te gebruiken in combinatie met:

%
AirWave 1 Luchtkussenmachine
AirWave 1 luchtkussenmachineOntdek de kracht van de AirWave 1, de oplossing voor het produceren van luchtkussenzakken. Of het nu gaat om kleine luchtkussens of brede luchtkussens, de AirWave 1 is een topper in alle categorieën. Hij werkt snel, stil en is kostenefficiënt. In combinatie met de AirWave luchtkussenzakken ben je verzekerd van optimale bescherming voor je producten, dankzij hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.Productie van AirWave zakken en mattenType folies: BIO composteerbaar, BIO 100% gerecycled papier, ESD (antistatisch), klimaatneutraal, standaardProgrammeerbaar voor 4 filmtypes Lucht en temperatuur instelbaar Lock-functie Energiebesparende modus CE, ETL en RoHS goedgekeurd 8-10 m / min Servicelade incl. reserveonderdelen (2 teflonbanden, 1 zekering, 1 mes) 230/115 Volt voeding Bluetooth-bediening (optioneel voor Android en IOS) Sensor en andere accessoires zijn apart verkrijgbaar Gewicht 5,6 kgOptimale prestaties met de juiste luchtkussenzakkenOm het maximale uit je AirWave 1 te halen, raden we het gebruik van AirWave luchtkussenzakken aan. Alleen deze zakken zijn te gebruiken in combinatie met de AirWave 1. Deze speciaal ontworpen zakken zijn perfect afgestemd op de machine, waardoor je verzekerd bent van een soepele en efficiënte werking. Ontdek de ongeëvenaarde kracht en efficiëntie van de AirWave 1 en ervaar maximale productiviteit in je verpakkingsproces!
€ 835,67 Normale prijs € 899,00 7.04% Korting!
AirWave 1 Refurbished Luchtkussenmachine
Voordelige refurbished luchtkussenmachine. Deze luchtkussenmachine is getest op kwaliteit en functioneren en schoongemaakt. Waar nodig zijn onderdelen vervangen door nieuwe.Heb je vragen over deze refurbished machine, neem contact met ons op!  __________________________________________________________________
€ 399,00
AirWave 2 Luchtkussenmachine
AirWave 2 luchtkussenmachineOntdek de kracht van de AirWave 2, de oplossing voor het produceren van luchtkussenzakken. De AirWave 2 is het meest flexibele en gebruiksvriendelijke premiummodel van onze AirWave-serie. Hij werkt snel, stil en is duurzaam in gebruik. In combinatie met de AirWave luchtkussenzakken ben je verzekerd van optimale bescherming voor je producten, dankzij hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.Snelle productie van luchtkussenzakken tot 20 m / minGeschikt voor alle AirWave type 7 en type 8 luchtkussenfoliesProgrammageheugen voor 5 filmtypesInteractief aanraakschermHoogtechnologische afdichtingseenheidSnel opstarten in minder dan 1 minuutLaag onderhoudCompatibel met AirWave1-sensor en andere accessoires (apart verkrijgbaar).Gewicht: ongeveer 6,5 kgOptimale prestaties met de juiste luchtkussenzakkenOm het maximale uit je AirWave 2 te halen, raden we het gebruik van AirWave luchtkussenzakken type 7 en 8 aan. Alleen deze zakken zijn te gebruiken in combinatie met de AirWave 2. Deze speciaal ontworpen zakken zijn perfect afgestemd op de machine, waardoor je verzekerd bent van een soepele en efficiënte werking. Op afstand bedienenWil je voor extra gemak de AirWave 2 op afstand bedienen? Dat kan met de optionele Bluetooth-module. Door middel van uw smartphone (IOS / Android) en de SOLA-smartphone-app, krijg je toegang tot de machine, waardoor je eenvoudig de bediening kunt regelen. Deze vind je in ons assortiment en kan je los aanschaffen. Ontdek de ongeëvenaarde kracht en efficiëntie van de AirWave 2 en ervaar maximale productiviteit in je verpakkingsproces!
€ 1.790,00