Amerikaanse vouwdoos bruin 150 x 150 x 120 mm B-golf

€ 6,59 € 5,45

Prijs voor 25 stuks (€ 0,22 / 1 stuks)

beschikbaar binnen 7 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1401003
Productinformatie

Amerikaanse vouwdoos enkele golf  (25 stuks / bundel) 

Bescherm je waardevolle goederen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging bieden onze vouwdozen optimale bescherming voor zowel losse verzendingen als palletverzendingen. 

Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.

Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton.

Eigenschappen
Dubbele of enkele golf: Enkele golf
Kwaliteit karton: B-golf
Verkoopeenheid: 25 stuks / bundel
Lengte (mm): 150
Breedte (mm): 150
Hoogte (mm): 120
Kleur: Bruin

ANDEREN BEKEKEN OOK

Amerikaanse vouwdoos bruin 250 x 150 x 140 mm B-golf
Amerikaanse vouwdoos enkele golf  (25 stuks / bundel)   Bescherm je waardevolle goederen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging bieden onze vouwdozen optimale bescherming voor zowel losse verzendingen als palletverzendingen.     Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton.
€ 6,14
Tape PVC bruin 48 mm x 66 mtr
Tape PVCDeze gangbare tape is gemakkelijk met de hand te scheuren, vochtbestendig en rekt niet in de lengte, waardoor het perfect is voor het veilig verzenden van pakketten, zelfs in vochtige omgevingen. De natuurlijk rubberen samenstelling zorgt voor een soepele en geluidsarme afrol, terwijl de tape toch zeer stevig is en bestand is tegen hoge klepspanning. Of je nu te maken hebt met dozen met zware inhoud of pakketten die onderweg zijn, onze PVC-tape biedt de betrouwbaarheid en stabiliteit die je nodig hebt.EigenschappenHoge kleefkrachtBestand tegen vochtGeluidsarmLicht afrolbaarGeleverd per doos van 36 rollenKies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze PVC tape.
vanaf € 1,49 € 1,23
Amerikaanse vouwdoos bruin 194 x 194 x 138 mm B-golf
Amerikaanse vouwdoos enkele golf (25 stuks / bundel)Bescherm je waardevolle goederen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging bieden onze vouwdozen optimale bescherming voor zowel losse verzendingen als palletverzendingen.  Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van enkelgolfkarton.
€ 8,49