Amerikaanse vouwdoos bruin 585 x 385 x 240 mm BE-golf

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 20
€ 1,78 € 1,47
Vanaf 40
€ 1,73 € 1,43
Vanaf 80
€ 1,67 € 1,38
Vanaf 120
€ 1,57 € 1,30
Vanaf 220
€ 1,45 € 1,20

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1401249
Productinformatie

Amerikaanse vouwdoos dubbele golf (20 stuks / bundel)  
Bescherm je waardevolle goederen met vertrouwen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging, onze stevige dozen bieden optimale bescherming voor zwaardere en kwetsbare producten.  

Onze dubbele golfkarton vouwdozen zorgen voor maximale stevigheid en schokbestendigheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse verzendsituaties, zowel voor losse zendingen als palletzendingen. Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  

Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton.
Eigenschappen
Dubbele of enkele golf: Dubbele golf
Kwaliteit karton: BE-golf
Verkoopeenheid: 20 stuks / bundel
Lengte (mm): 585
Breedte (mm): 385
Hoogte (mm): 240
Kleur: Bruin
Pallethoeveelheid: 220 stuks

ANDEREN BEKEKEN OOK

Paklijst envelop A6 BLANCO 162 x 122 mm
Deze hoogwaardige A6 blanco paklijstenvelop van Eurofolie is van premium kwaliteit en gemaakt van een glasheldere folie. Hierdoor zijn documenten makkelijk te herkennen en barcodes kunnen makkelijk gescand worden. Met deze envelop ben je verzekerd van een efficiënt en professioneel verzendproces!Beschermt jouw documenten tegen vocht en vuilEenvoudig aan te brengen door de zelfklevende laagGeschikt voor A6 documenten 148 x 105 mm (ansichtkaart formaat)Binnenkant afmeting: 162 x 122 mmOpening aan de lange zijde De paklijstenveloppen worden in sets van 1000 stuks geleverd, verpakt in een doos.Kies voor onze paklijstenveloppen en optimaliseer je verzendingen!
vanaf € 19,41 € 16,04
Amerikaanse vouwdoos bruin 585 x 385 x 380 mm BE-golf
Amerikaanse vouwdoos dubbele golf (20 stuks / bundel)  Bescherm je waardevolle goederen met vertrouwen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging, onze stevige dozen bieden optimale bescherming voor zwaardere en kwetsbare producten.  Onze dubbele golfkarton vouwdozen zorgen voor maximale stevigheid en schokbestendigheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse verzendsituaties, zowel voor losse zendingen als palletzendingen. Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton.
vanaf € 1,93 € 1,60
Amerikaanse vouwdoos bruin 600 x 500 x 500 mm BE-golf
Amerikaanse vouwdoos dubbele golf (10 stuks / bundel)  Bescherm je waardevolle goederen met vertrouwen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging, onze stevige dozen bieden optimale bescherming voor zwaardere en kwetsbare producten.  Onze dubbele golfkarton vouwdozen zorgen voor maximale stevigheid en schokbestendigheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse verzendsituaties, zowel voor losse zendingen als palletzendingen. Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton.
€ 35,47 € 29,32
Tape dispenser heavy duty staal + rubber handvat 50 mm
Tapedispenser voor rollen van maximaal 50mm, met mesbeschermerzware uitvoering
€ 18,30 € 15,12