Bandspanner voor polyester band 19/25 mm

€ 162,14 € 134,00

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 2308003
Productinformatie

Bandspanner voor polyesterband

Stroomlijn het omsnoeringsproces van je palletladingen met onze robuuste bandspanner, speciaal ontworpen voor polyesterband. Deze stevige metalen spanner maakt het handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsband snel en eenvoudig.

Eigenschappen
  • Voor omsnoeringsband 19-25 mm
  • Frame van hoogwaardig staal
  • Onderdelen van gehard staal
  • Lichtgewicht
  • Eenvoudig in gebruik
Efficiënte bandspanning 
Onze bandspanner voor polyesterband zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige bandspanning, waardoor je goederen veilig en stevig worden vastgezet voor transport en opslag.

Veilig en betrouwbaar transport 

Of je nu lichte of zware ladingen verplaatst, onze polyesterbandspanner garandeert een veilig transport van je producten. Door de juiste spanning te creëren, minimaliseer je het risico op schade tijdens het transport.

Verschillende breedtes band 

Onze polyesterbandspanner is compatibel met verschillende breedtes en sterktes van polyesterband, waardoor je de flexibiliteit hebt om de juiste oplossing te kiezen voor jouw specifieke toepassing. Of het nu gaat om het omsnoeren van dozen, pallets of andere ladingen, onze bandspanner staat garant voor een efficiënte en betrouwbare binding.

Ontdek hoe onze polyesterbandspanner je omsnoeringsproces optimaliseert en een veilig transport van je goederen garandeert.

ANDEREN BEKEKEN OOK

Omsnoeringsband polyester wit 25 mm x 500 mtr
Polyester omsnoeringsband  Houd jouw lading veilig vast met onze hoogwaardige polyester omsnoeringsband! Deze band heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band, waardoor het een uitstekend alternatief is voor staalband. Ideaal voor het omsnoeren van gemiddeld tot zware ladingen, biedt onze polyesterband een flexibele oplossing die eenvoudig na gebruik opnieuw kan worden aangespannen.  Eigenschappen Naspanbaar en flexibel   Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit   Optimale grip   Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton bij normaal gebruik  Veilige en efficiënte omsnoering  Met zijn optimale grip en zachte materiaal minimaliseert polyesterband het risico op beschadiging of vervuiling van verpakte goederen en karton. Bovendien is de band licht van gewicht, bestand tegen diverse weersomstandigheden en veiliger in gebruik dan traditionele staalband. Kortom, onze polyester omsnoeringsband biedt betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor het veilig en efficiënt vastzetten van verschillende soorten ladingen.Sluiting  Voor het vakkundig vastzetten van polysterband gebruik je gespen en een bandspanner.  Optimaliseer jouw logistieke processen met onze hoogwaardige polyester band!
vanaf € 34,43 € 28,46
Palletnaald
Vermijd het gedoe van gebogen houdingen bij het aanbrengen van omsnoeringsband op pallets met onze handige palletnaald. Deze slimme tool maakt het proces veel eenvoudiger en efficiënter. De palletnaald is ontworpen als een handige hulp, waardoor je de omsnoeringsband moeiteloos onder de pallet kunt schuiven zonder te hoeven bukken. Je steekt eenvoudig de naald onder de pallet door en aan de andere kant haal je de band weer los. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook fysieke inspanning. Onze palletnaald is veelzijdig en geschikt voor gebruik met omsnoeringsbanden van PP, PET en polyester. Kortom, een essentiële tool voor een vlotte en probleemloze verpakking.
€ 15,00
Bandspanner voor polyester band 13/16/19 mm
Bandspanner voor polyesterbandStroomlijn het omsnoeringsproces van je palletladingen met onze robuuste bandspanner, speciaal ontworpen voor polyesterband. Deze stevige metalen spanner maakt het handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsband snel en eenvoudig.EigenschappenGeschikt voor omsnoeringsband 13-16-19 mmStevige spanner van metaalHandmatigUiterst sterkEfficiënte bandspanning Onze bandspanner voor polyesterband zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige bandspanning, waardoor je goederen veilig en stevig worden vastgezet voor transport en opslag.Veilig en betrouwbaar transport Of je nu lichte of zware ladingen verplaatst, onze polyesterbandspanner garandeert een veilig transport van je producten. Door de juiste spanning te creëren, minimaliseer je het risico op schade tijdens het transport.Verschillende breedtes bandOnze polyesterbandspanner is compatibel met verschillende breedtes en sterktes van polyesterband, waardoor je de flexibiliteit hebt om de juiste oplossing te kiezen voor jouw specifieke toepassing. Of het nu gaat om het omsnoeren van dozen, pallets of andere ladingen, onze bandspanner staat garant voor een efficiënte en betrouwbare binding.Ontdek hoe onze polyesterbandspanner je omsnoeringsproces optimaliseert en een veilig transport van je goederen garandeert.
€ 50,50