Brievenbusdoos wit A4+, 345 x 255 x 28 mm met klep

€ 24,38 € 20,15

Prijs voor 50 doos (€ 0,40 / 1 doos)

beschikbaar binnen 5 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1403019
Productinformatie

Brievenbusdoos A4+ met klep 

Ontdek onze brievenbusdoosjes met handige insteekklep! Onze brievenbusdozen bestaan uit een stevig karton en beschermen je inhoud. Ze zijn perfect voor producten die niet in een envelop passen, maar wel door de brievenbus kunnen. Met een hoogte van slechts 2,8 cm passen ze moeiteloos door elke standaard-brievenbus. Bespaar op verzendkosten met deze handige verpakkingsoptie.  

Kenmerken  

  • 2,8 cm hoog, waardoor ze door de brievenbus passen   
  • voorzien van een insteekklep   
  • worden geleverd per bundel van 50 stuks  

Makkelijk sluiten met de insteekklep  

Elke bundel bevat 50 doosjes die snel en eenvoudig in elkaar te vouwen zijn. Vul ze met boeken, accessoires, kleding of andere kleine items, sluit ze af met behulp van de insteekklep, en je verzending is klaar om te worden bezorgd. Dankzij de insteekklep is het pakketje eenvoudig door de ontvanger te openen en te sluiten. 

Kies voor deze stevige kartonnen dozen met professionele uitstraling en maak het verzenden van kleine pakketjes efficiënter!

Eigenschappen
Formaat: A4+
Materiaal: Golfkarton
Verkoopeenheid: 50 stuks / bundel
Lengte (mm): 345
Breedte (mm): 255
Hoogte (mm): 27
Kleur: Wit

ANDEREN BEKEKEN OOK

Envelobox bruin 350 x 250 x 30 mm
Envelobox A4+Ontdek onze Envelobox - de ideale oplossing voor het voordelig versturen van platte producten. Deze unieke dozen combineren het gemak van een verzendenvelop met de stevigheid van een brievenbusdoos. Ontworpen in EC4-formaat (gelijk aan A4+), passen ze moeiteloos door standaard brievenbussleuven, waardoor je bespaart op verzendkosten en de ontvanger niet aanwezig hoeft te zijn voor bezorging.Kenmerken3 cm hoog, waardoor ze door de brievenbus passenwordt verkocht per bundel van 50 stuksgemaakt van stevig kartonmet zelfklevende sluitstripHandig sluiten met de zelfklevende sluitstrip Ervaar razendsnel inpakken en sluiten met onze bruine Envelobox, voorzien van een handige zelfklevende sluitstrip. Plaats eenvoudig je product(en) in de doos, verwijder de beschermfolie van de strip en druk om te sluiten. Gemaakt van stevig karton bieden deze Enveloboxen de juiste bescherming voor je inhoud terwijl ze een professionele uitstraling hebben. Kies voor onze enveloboxen met professionele uitstraling en maak het verzenden van kleine pakketjes efficiënter!
€ 28,30
Brievenbusdoos bruin A4, 310 x 220 x 28 mm met klep
Brievenbusdoos A4 met klepOntdek onze brievenbusdoosjes met handige insteekklep! Onze brievenbusdozen bestaan uit een stevig karton en beschermen je inhoud. Ze zijn perfect voor producten die niet in een envelop passen, maar wel door de brievenbus kunnen. Met een hoogte van slechts 2,8 cm passen ze moeiteloos door elke standaard-brievenbus. Bespaar op verzendkosten met deze handige verpakkingsoptie.Kenmerken2,8 cm hoog, waardoor ze door de brievenbus passenvoorzien van een insteekklepworden geleverd per bundel van 50 stuks Makkelijk sluiten met de insteekklep Elke bundel bevat 50 doosjes die snel en eenvoudig in elkaar te vouwen zijn. Vul ze met boeken, accessoires, kleding of andere kleine items, sluit ze af met behulp van de insteekklep, en je verzending is klaar om te worden bezorgd. Dankzij de insteekklep is het pakketje eenvoudig door de ontvanger te openen en te sluiten. Kies voor deze stevige kartonnen dozen met professionele uitstraling en maak het verzenden van kleine pakketjes efficiënter!
€ 16,44
Tape PVC transparant 48 mm x 66 mtr
Tape PVC Deze gangbare tape is gemakkelijk met de hand te scheuren, vochtbestendig en rekt niet in de lengte, waardoor het perfect is voor het veilig verzenden van pakketten, zelfs in vochtige omgevingen. De natuurlijk rubberen samenstelling zorgt voor een soepele en geluidsarme afrol, terwijl de tape toch zeer stevig is en bestand is tegen hoge klepspanning. Of je nu te maken hebt met dozen met zware inhoud of pakketten die onderweg zijn, onze PVC-tape biedt de betrouwbaarheid en stabiliteit die je nodig hebt. Eigenschappen Hoge kleefkracht Bestand tegen vocht Geluidsarm Licht afrolbaar Geleverd per doos van 36 rollen Kies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze transparante PVC tape.
vanaf € 1,35 € 1,11