Etiket glas / 4 talen breekbaar 79 x 97 mm

€ 36,78 € 30,40

Prijs voor 1000

beschikbaar binnen 21 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 2002002
Productinformatie

Etiket "glas / 4 talen breekbaar" 

Gebruik deze waarschuwingsetiketten voor jouw dozen met breekbare inhoud. Onze opvallende wit met rode etiketten zijn bedrukt met een afbeelding van een glas en de tekst "breekbaar" in 4 verschillende talen, waardoor direct duidelijk is dat er voorzichtig met de dozen moet worden omgegaan. Zo komen jouw producten gegarandeerd veilig aan! 

Deze etiketten worden geleverd per 1000 stuks op 1 rol. De blauwe rand geeft de uiteinden van het etiket aan. Deze wordt niet meegedrukt.





Eigenschappen
Type lijm: Permanent
Kleur: Wit/Rood
Materiaal : Papier

ANDEREN BEKEKEN OOK

Etiket "deze zijde boven" 60 x 150 mm
Etiket "deze zijde boven"Gebruik deze waarschuwingsetiketten voor jouw dozen met delicate inhoud. Onze opvallende wit met rode etiketten zijn bedrukt met de tekst "Deze zijde boven", waardoor direct duidelijk is hoe de dozen geplaatst en behandeld moeten worden. Zo komen jouw producten gegarandeerd veilig aan!Deze etiketten worden geleverd per 1000 stuks op 1 rol. De blauwe rand geeft de uiteinden van het etiket aan. Deze wordt niet meegedrukt.
€ 30,40
Etiket "This side up" 60 x 150 mm
Etiket "this side up" Gebruik deze waarschuwingsetiketten voor jouw dozen met delicate inhoud. Onze opvallende wit met rode etiketten zijn bedrukt met de tekst "this side up", waardoor direct duidelijk is hoe de dozen geplaatst en behandeld moeten worden. Zo komen jouw producten gegarandeerd veilig aan! Deze etiketten worden geleverd per 1000 stuks op 1 rol. De blauwe rand geeft de uiteinden van het etiket aan. Deze wordt niet meegedrukt.
€ 30,40
Tape PP acryl transparant 25 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl Ontdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld.  Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport. Eigenschappen Medium kleefkracht, goede treksterkte VochtgevoeligLow noise Licht afrolbaar Geschikt voor langdurige opslag Geleverd per doos van 72 rollen Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,51 € 0,42
Tape PP acryl SUPER transparant 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl SUPEROntdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport.  Eigenschappen  Zeer goede kleefkrachtVochtgevoelig  Low noise Licht afrolbaar  Geschikt voor langdurige opslag Geleverd per doos van 36 rollen  Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,87 € 0,72
Tape PP acryl transparant 15 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl 15 mmOntdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport. Eigenschappen Medium kleefkracht, goede treksterkte Vochtgevoelig Low noise Licht afrolbaar Geschikt voor langdurige opslagMooie sluiting voor witte verzenddozenGeleverd per doos van 120 rollen  Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,41 € 0,34
Tape PP acryl transparant 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl Ontdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport. Eigenschappen Medium kleefkracht, goede treksterkte Vochtgevoelig Low noise Licht afrolbaar Geschikt voor langdurige opslag Mooie sluiting voor witte verzenddozen Geleverd per doos van 36 rollen Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,77 € 0,63
Tape PP acryl SUPERPLUS transparant 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl SUPERPLUSOntdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport.   Eigenschappen   Supersterke kleefkracht Vochtgevoelig   Low noise  Voor zware dozen en een hoge klepspanningGeschikt voor langdurige opslag  Geleverd per doos van 36 rollen   Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,99 € 0,82