► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

OVER EUROFOLIE

Van foliespecialist tot veelzijdig leverancier van verpakkingsmaterialen
Eurofolie is een familiebedrijf dat sinds 1984 opereert op de markt van verpakkingsmaterialen. Begonnen als een bedrijf dat alleen diverse folies leverde aan klanten, is Eurofolie nu uitgegroeid tot een bedrijf dat een breed spectrum aan verpakkingsmaterialen levert aan klanten die actief zijn op allerlei zakelijke gebieden, van food tot non-food, van klein tot groot, van lokaal tot internationaal.
Betrokken en slagvaardig
De zes mensen van Eurofolie werken met enthousiasme en plezier samen met hun klanten. Deze verder helpen in hun business is de drive die aan de basis ligt van een team dat klein maar slagvaardig is, behulpzaam is en altijd maatwerk wil leveren, toegespitst op de wensen van elke individuele klant. Persoonlijke aandacht dus in combinatie met ‘gewoon’ aanpakken. Dat maakt Eurofolie uniek en dat maakt dat we zijn wie we zijn.
Nog altijd zijn wij een familiebedrijf met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij elke opdracht. Elke (aan)vraag, klein of groot, pakken wij met beide handen aan. Kan niet bestaat niet. We vinden samen met onze klanten altijd een oplossing.
Jouw product nog beter met onze verpakking
Verpakkingen moeten beschermen, conserveren, informeren en verleiden tot aankoop. Daarnaast zijn er eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en milieuverantwoordelijkheid. Wij houden rekening met al deze eisen en helpen je bij het kiezen van de juiste verpakking, standaard of op maat gemaakt.