Freshcling folie cutterbox 45 cm x 300 mtr

€ 10,83 € 8,95

Prijs voor 1 rol

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1816009
Productinformatie

Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af d.m.v.  de cutterbox en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. 

Eigenschappen
  • Stevige kwaliteit
  • Rekbaar 
  • Sterke kleefkracht 
  • Wordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
Eigenschappen
Lengte (mtr): 300
Kleur: Transparant
Breedte (cm): 45
Verpakkingseenheid: 6 rol / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Freshcling folie cutterbox 30 cm x 300 mtr
Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af d.m.v.  de cutterbox en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtWordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 7,47 € 6,17
Freshcling folie refill 45 cm x 300 mtr
Navulling vershoudfolieFreshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Plaats de folie in de roestvrijstalen dispenser en het verpakken van voedsel wordt nog eenvoudiger. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert.Eigenschappen Stevige kwaliteit Rekbaar Sterke kleefkracht
€ 8,67 € 7,16