Golfkarton plaat 1180 x 980 mm B-golf

€ 0,62 € 0,51

beschikbaar binnen 7 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1501002
Productinformatie

Golfkarton platen (600 stuks / pallet) 

Golfkarton platen worden gebruikt als afdekvel of bodemplaat voor een pallet. Als tussenplaat zorgt deze golfkarton plaat voor drukverdeling en stabilisatie van de pallet. 

 In combinatie met wikkelfolie, omsnoeringsband en kartonnen hoekprofielen zorgen de golfkarton platen ervoor dat de dozen op een pallet stevig blijven staan tijdens transport en verzending.



Eigenschappen
Verkoopeenheid: 500 stuks / 1 pallet
Lengte (mm): 1180
Breedte (mm): 980
Kleur: Bruin

ANDEREN BEKEKEN OOK

Amerikaanse vouwdoos bruin 600 x 500 x 500 mm BE-golf
Amerikaanse vouwdoos dubbele golf (10 stuks / bundel)  Bescherm je waardevolle goederen met vertrouwen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging, onze stevige dozen bieden optimale bescherming voor zwaardere en kwetsbare producten.  Onze dubbele golfkarton vouwdozen zorgen voor maximale stevigheid en schokbestendigheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse verzendsituaties, zowel voor losse zendingen als palletzendingen. Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton.
€ 29,32
Amerikaanse vouwdoos bruin 700 x 500 x 350 mm BC-golf
Amerikaanse vouwdoos dubbele golf (15 stuks / bundel)  Bescherm je waardevolle goederen met vertrouwen tijdens elke fase van de verzending met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton. Van opslag tot transport en bezorging, onze stevige dozen bieden optimale bescherming voor zwaardere en kwetsbare producten.  Onze dubbele golfkarton vouwdozen zorgen voor maximale stevigheid en schokbestendigheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse verzendsituaties, zowel voor losse zendingen als palletzendingen. Onze dozen worden plat geleverd en dankzij hun stapelbare ontwerp besparen ze ruimte in je magazijn of opslagruimte. De dozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en af te sluiten met tape, zodat je snel klaar bent voor verzending. Bovendien zijn onze dozen milieuvriendelijk doordat ze hergebruikt en gerecycled kunnen worden.  Kies voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je verzendproces met onze Amerikaanse vouwdozen van dubbelgolfkarton.
€ 41,22
Handwikkelfolie reNATE H 80 transp 50 cm x 300 mtr - 19 my
Deze hand rekfolie bestaat uit 80% gerecycled materiaalOntdek onze milieuvriendelijke handrekfolie, samengesteld uit maar liefst 80% gerecycled materiaal! Deze duurzame folie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw ladingen en pakketten. Gebruik het om pallets te stabiliseren en pakketten in te pakken, waardoor de lading uitstekend is beschermd tegen vuil, stof, regen en vocht. Bovendien houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand door de verpakking veilig te verzegelen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren! duurzaam, 80% gerecycled materiaal (40% PCR / 40% PIR) bijdrage aan de circulaire economie, 100% recyclebaar maximale rek 150% eenvoudige verwerking
vanaf € 8,39 € 6,93
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,7 mm x 1750 mtr kern 406
Omsnoeringsband PET Ontdek de ideale oplossing voor het veilig stabiliseren van middelzware en zware goederen met onze milieuvriendelijke PET omsnoeringsband! Deze band met een groen tintje, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, biedt niet alleen stabiliteit maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.  Eigenschappen Lager gewicht per rol Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstand UV bestendig  Duurzame en efficiënte omsnoering  In tegenstelling tot traditionele staalband, is onze PET omsnoeringsband corrosiebestendig, waardoor hij lang meegaat en minder onderhoud vereist. Bovendien is hij lichter van gewicht, wat het hanteren vergemakkelijkt en transportkosten verlaagt. Met zijn UV-bestendigheid blijft hij ook onder zonlicht optimaal presteren. Deze gladde band zonder reliëf biedt verhoogde scheurweerstand, terwijl de PET-band dankzij zijn minimale rek zorgt voor een hoge spanning, waardoor zware dozen niet kunnen wegglijden.  Ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve en milieuvriendelijke omsnoeringsband en verbeter de efficiëntie van je logistieke processen vandaag nog!
vanaf € 47,53 € 39,28