Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 270 mtr - 23 my

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 6
€ 8,68 € 7,17
Vanaf 30
€ 8,37 € 6,92
Vanaf 60
€ 7,77 € 6,42
Vanaf 120
€ 7,16 € 5,92
Vanaf 240
€ 6,86 € 5,67

beschikbaar binnen 7 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1302017
Productinformatie

Zwarte handwikkelfolie met een rek tot 150%

Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. 

Door de ondoorzichtigheid van de folie houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand. Perfect dus voor zendingen met vertrouwelijke inhoud. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!  

  • 100% recyclebaar   
  • optimale beveiliging van de lading   
  • eenvoudig in gebruik
  • ondoorzichtig, zendingen blijven vertrouwelijk

Eigenschappen
Max. rek: 150%
Lengte (mtr): 270
Dikte (my): 23
Kleur: Zwart
Breedte (cm): 50
Verpakkingseenheid: 6 rol / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 300 mtr - T20
Zwarte handwikkelfolie met een rek tot 150% Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen.  Door de ondoorzichtigheid van de folie houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand. Perfect dus voor zendingen met vertrouwelijke inhoud. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!  100% recyclebaar    optimale beveiliging van de lading    eenvoudig in gebruik ondoorzichtig, zendingen blijven vertrouwelijk
vanaf € 8,25 € 6,82
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 270 mtr - T23
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren! 100% recyclebaar optimale beveiliging van de lading eenvoudig in gebruik
vanaf € 7,93 € 6,55
Hoekprofiel massief karton 800 / 75 x 75 / 4 mm
Bescherm jouw palletlading en geef deze een professionele uitstraling met onze kartonnen hoekprofielen! Ook bekend als hoekbeschermers, zijn deze profielen onmisbaar om schade aan jouw lading tijdens transport te voorkomen. Gemaakt van hoogwaardig massief karton zijn onze hoekbeschermers uiterst sterk en bestand tegen stoten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn onze hoekprofielen 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van bossen en een gezond milieu! Eigenschappen   Massief karton, 100% recyclebaar    Verkrijgbaar in verschillende lengtes    FSC-gecertificeerd    Schokbestendig Door de hoekprofielen op de hoeken van de pallets te bevestigen, wordt de lading beschermd tegen insnijden van wikkelfolie, omsnoeringsband, touw of andere producten. Onze hoekprofielen bieden niet alleen extra bescherming aan de randen van de palletlading, maar zorgen ook voor stabiliteit, waardoor jouw lading beter stapelbaar is tijdens transport en opslag.  Met verschillende beschikbare lengtes bieden we een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef jouw lading de bescherming die het verdient, en kies voor onze kartonnen hoekprofielen voor een veilig en milieuvriendelijk transport!
vanaf € 0,48 € 0,39