Hoekprofiel massief karton 1800 / 50 x 50 / 3 mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 25
€ 0,52 € 0,43
Vanaf 200
€ 0,51 € 0,42
Vanaf 400
€ 0,48 € 0,40
Vanaf 800
€ 0,47 € 0,39
Vanaf 1400
€ 0,45 € 0,37
Vanaf 2800
€ 0,44 € 0,36

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

stuks
Artikelnummer 1704008
Productinformatie

Bescherm jouw palletlading en geef deze een professionele uitstraling met onze kartonnen hoekprofielen! Ook bekend als hoekbeschermers, zijn deze profielen onmisbaar om schade aan jouw lading tijdens transport te voorkomen. Gemaakt van hoogwaardig massief karton zijn onze hoekbeschermers uiterst sterk en bestand tegen stoten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn onze hoekprofielen 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van bossen en een gezond milieu!

  Eigenschappen  

  • Massief karton, 100% recyclebaar   
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes   
  • FSC-gecertificeerd   
  • Schokbestendig
Door de hoekprofielen op de hoeken van de pallets te bevestigen, wordt de lading beschermd tegen insnijden van wikkelfolie, omsnoeringsband, touw of andere producten. Onze hoekprofielen bieden niet alleen extra bescherming aan de randen van de palletlading, maar zorgen ook voor stabiliteit, waardoor jouw lading beter stapelbaar is tijdens transport en opslag. 


Met verschillende beschikbare lengtes bieden we een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef jouw lading de bescherming die het verdient, en kies voor onze kartonnen hoekprofielen voor een veilig en milieuvriendelijk transport!

Eigenschappen
Hoekbreedte: 50 x 50 mm
Lengte (mm): 1800
Dikte : 3 mm
Kleur: Bruin
Materiaal : Massief karton
Verpakkingseenheid: 25 st / 1 pak
Pallethoeveelheid: 2800 stuks

ANDEREN BEKEKEN OOK

Hoekprofiel massief karton 1200 / 50 x 50 / 3 mm
Bescherm jouw palletlading en geef deze een professionele uitstraling met onze kartonnen hoekprofielen! Ook bekend als hoekbeschermers, zijn deze profielen onmisbaar om schade aan jouw lading tijdens transport te voorkomen. Gemaakt van hoogwaardig massief karton zijn onze hoekbeschermers uiterst sterk en bestand tegen stoten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn onze hoekprofielen 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van bossen en een gezond milieu! Eigenschappen Massief karton, 100% recyclebaar  Verkrijgbaar in verschillende lengtes  FSC-gecertificeerd  SchokbestendigDoor de hoekprofielen op de hoeken van de pallets te bevestigen, wordt de lading beschermd tegen insnijden van wikkelfolie, omsnoeringsband, touw of andere producten. Onze hoekprofielen bieden niet alleen extra bescherming aan de randen van de palletlading, maar zorgen ook voor stabiliteit, waardoor jouw lading beter stapelbaar is tijdens transport en opslag.Met verschillende beschikbare lengtes bieden we een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef jouw lading de bescherming die het verdient, en kies voor onze kartonnen hoekprofielen voor een veilig en milieuvriendelijk transport!
vanaf € 0,40 € 0,33
Hoekprofiel massief karton 1000 / 50 x 50 / 3 mm
Bescherm jouw palletlading en geef deze een professionele uitstraling met onze kartonnen hoekprofielen! Ook bekend als hoekbeschermers, zijn deze profielen onmisbaar om schade aan jouw lading tijdens transport te voorkomen. Gemaakt van hoogwaardig massief karton zijn onze hoekbeschermers uiterst sterk en bestand tegen stoten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn onze hoekprofielen 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van bossen en een gezond milieu!EigenschappenMassief karton, 100% recyclebaar Verkrijgbaar in verschillende lengtes FSC-gecertificeerd Schokbestendig Door de hoekprofielen op de hoeken van de pallets te bevestigen, wordt de lading beschermd tegen insnijden van wikkelfolie, omsnoeringsband, touw of andere producten. Onze hoekprofielen bieden niet alleen extra bescherming aan de randen van de palletlading, maar zorgen ook voor stabiliteit, waardoor jouw lading beter stapelbaar is tijdens transport en opslag.Met verschillende beschikbare lengtes bieden we een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef jouw lading de bescherming die het verdient, en kies voor onze kartonnen hoekprofielen voor een veilig en milieuvriendelijk transport!
vanaf € 0,30 € 0,24
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,7 mm x 1750 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
vanaf € 57,82 € 47,78