Omsnoeringsband PP zwart 16 x 0,65 mm x 2000 mtr kern 200

€ 45,93 € 37,96

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1612007
Productinformatie
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.

De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.

Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.

  • Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstand
  • Hoge rek







Eigenschappen
Materiaal band: PP
Meter / rol (mtr): 2000
Bandbreedte (mm): 16
Banddikte (mm): 0,65
Kerndiameter (mm): 200
Verpakkingseenheid: 2 rol / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Omsnoeringsband PP zwart 12 x 0,55 mm x 3000 mtr kern 200
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 37,39 € 30,90
Hoekprofiel massief karton 1200 / 50 x 50 / 3 mm
Bescherm jouw palletlading en geef deze een professionele uitstraling met onze kartonnen hoekprofielen! Ook bekend als hoekbeschermers, zijn deze profielen onmisbaar om schade aan jouw lading tijdens transport te voorkomen. Gemaakt van hoogwaardig massief karton zijn onze hoekbeschermers uiterst sterk en bestand tegen stoten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn onze hoekprofielen 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van bossen en een gezond milieu! Eigenschappen Massief karton, 100% recyclebaar  Verkrijgbaar in verschillende lengtes  FSC-gecertificeerd  SchokbestendigDoor de hoekprofielen op de hoeken van de pallets te bevestigen, wordt de lading beschermd tegen insnijden van wikkelfolie, omsnoeringsband, touw of andere producten. Onze hoekprofielen bieden niet alleen extra bescherming aan de randen van de palletlading, maar zorgen ook voor stabiliteit, waardoor jouw lading beter stapelbaar is tijdens transport en opslag.Met verschillende beschikbare lengtes bieden we een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef jouw lading de bescherming die het verdient, en kies voor onze kartonnen hoekprofielen voor een veilig en milieuvriendelijk transport!
vanaf € 0,40 € 0,33