Opvulmateriaal speedman papier op rol 35 cm x 450 mtr - 70 gr/m²

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 31,41 € 25,96
Vanaf 4
€ 30,32 € 25,06
Vanaf 8
€ 29,25 € 24,17
Vanaf 16
€ 28,16 € 23,27
Vanaf 32
€ 27,08 € 22,38

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1705024
Productinformatie

Opvulpapier op rol

Speedman papier is een efficiënt en milieuvriendelijk opvulmateriaal dat niet alleen je producten tijdens verzending beschermt, maar ook voorkomt dat ze gaan schuiven. Met zijn unieke eigenschappen biedt Speedman papier een duurzame oplossing voor het opvullen van pakketten, waardoor je zowel de veiligheid van je producten als het milieu kunt waarborgen.

Eigenschappen

  •  100% gerecycled papier
  •  FSC-gecertificeerd
  •  De rollen worden per 33 stuks op een pallet geleverd     
Duurzaam en FSC-gecertificeerd

Speedman papier is 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor Speedman papier, maak je een bewuste keuze voor het milieu zonder in te leveren op kwaliteit en bescherming van producten.

Papierdispenser

Voor bedrijven met een groot volume aan verzendingen is er een handige papierdispenser beschikbaar die werkt zonder stroom. Met deze dispenser kunnen medewerkers eenvoudig de benodigde hoeveelheid papier afmeten, afscheuren en de pakketten vullen, waardoor het verpakkingsproces efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Eigenschappen
Gewicht (gr / m²): 70
Meter / rol (mtr): 450
Breedte (cm): 35
Materiaal : 100% gerecycled papier

ANDEREN BEKEKEN OOK

Opvulmateriaal speedman papier in dispenserdoos 39 cm x 450 mtr - 70 gr/m²
Opvulpapier Speedman papier is een efficiënt en milieuvriendelijk opvulmateriaal dat niet alleen je producten tijdens verzending beschermt, maar ook voorkomt dat ze gaan schuiven. Met zijn unieke eigenschappen biedt Speedman papier een duurzame oplossing voor het opvullen van pakketten, waardoor je zowel de veiligheid van je producten als het milieu kunt waarborgen. Eigenschappen 100% gerecycled papier FSC-gecertificeerd wordt geleverd in handige dispenserbox van stevig kartonDuurzaam en FSC-gecertificeerdSpeedman papier is 100% recyclebaar en FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor Speedman papier, maak je een bewuste keuze voor het milieu zonder in te leveren op kwaliteit en bescherming van producten.
vanaf € 27,83 € 23,00
Opvulmateriaal schuimkorrels bio-8 groen
Duurzame schuimkorrelsGa voor een opvulmateriaal met een groen tintje! Deze milieuvriendelijke opvulchips zijn niet alleen perfect voor het beschermen van je producten tijdens verzending, maar ook voor het verminderen van je ecologische voetafdruk. Gemaakt van bioplastic op basis van natuurlijk zetmeel van plantenextracten, bieden deze korrels een duurzaam alternatief voor traditionele opvulmaterialen.EigenschappenLicht van gewicht, bijna geen invloed op gewicht van verpakkingMilieuvriendelijk geproduceerd en recyclebaar Wordt geleverd in een zak van 400 liter. Groen tintje Met onze bio schuimkorrels maak je een bewuste keuze voor een groenere verpakkingsoptie. Door te kiezen voor materialen die herbruikbaar, recyclebaar en 100% wateroplosbaar zijn, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu. Praktisch en efficiënt Naast hun milieuvriendelijke eigenschappen, zijn onze schuimkorrels ook uiterst praktisch in gebruik. Het lichte gewicht en de efficiënte vorm zorgen ervoor dat ze je pakketten effectief opvullen en de inhoud beschermen tegen schokken en stoten tijdens transport.
€ 29,05