Schuimfolie 100 cm x 250 mtr x 2 mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 83,88 € 69,32
Vanaf 2
€ 81,08 € 67,01
Vanaf 4
€ 78,29 € 64,70
Vanaf 6
€ 75,49 € 62,39
Vanaf 8
€ 72,70 € 60,08
Vanaf 16
€ 69,90 € 57,77

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1702005
Productinformatie
Schuimfolie van stevig LDPE  

Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.  

Eigenschappen  

  • flexibele folie  
  • krasbestendige foam  
  • waterdicht dankzij gesloten celstructuur  

 Optimale bescherming met schuimfolie  

Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.   


Verschillende formaten  

Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.

Eigenschappen
Meter / rol (mtr): 250
Dikte : 2 mm
Breedte (cm): 100
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

ANDEREN BEKEKEN OOK

Luchtkussenfolie 75 cm x 100 mtr - 75 my + schuim 1mm
Deze luchtkussenfolie is noppenfolie gelamineerd met schuimfolie van 1 mm. De noppen zorgen aan de buitenzijde voor de bescherming van het product. Deze luchtkussenfolie met schuim is voor een extra zorgvuldige bescherming. De combinatie van de noppenfolie met het schuimfolie, maakt dat er op het product zelf geen afdruk wordt achtergelaten van de noppen. Deze luchtkussenfolie is daarom ideaal voor net gelakte, gespoten of geverfde producten. Meubelmakers gebruiken deze folie bijvoorbeeld om tafelbladen of meubels te beschermen.  Dubbel gelamineerd noppenfolie is zacht genoeg om kwetsbare producten aan de binnenkant te beschermen terwijl de laag aan de buitenkant bescherming biedt tegen stootschade. grotere lekbestendigheid t.o.v. standaard noppenfolieverhoogde scheurweerstandfluweelzachte oppervlaktebescherming Kies voor onze luchtkussenfolie en geef je producten de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 54,81 € 45,30