Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 80 100 x 100 mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 103,20 € 85,29
Vanaf 4
€ 96,32 € 79,60
Vanaf 8
€ 92,88 € 76,76
Vanaf 16
€ 89,44 € 73,92

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1707054
Productinformatie

Duurzame beschermingsprofielen  
Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.

Eigenschappen  
  • afmetingen (mm): A 80 - B 76 - C 72 - D 15 - E 100 - F 100
  • 100% recyclebaar  
  • vrij van chemicaliën    
  • schokbestendig    
  • lucht- en waterdicht
Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim 
Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.
  
Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
Eigenschappen
Kleur: Groen
Verpakkingseenheid: 160 st / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Golfkarton op rol 100 cm x 70 mtr
Golfkarton op rolGolfkarton, een schokabsorberende verpakkingsoplossing, is essentieel voor het beschermen van kwetsbare goederen en oppervlakken tijdens opslag en transport. Met zijn enkelzijdige open B-golfstructuur biedt het effectieve demping en isolatie, waardoor het perfect is voor het beschermen van metalen, kunststof materialen en andere delicate onderdelen. Onze golfkarton op rol is stevig en biedt de juiste bescherming tegen schokken, stoten en krassen. Eigenschappen universeel verpakkings- en opvulmateriaal stootwerend gebruiksvriendelijk en recyclebaarDuurzaamheid en flexibiliteitGolfkarton is niet alleen effectief als verpakkingsoplossing, maar ook een duurzame keuze. Onze golfkarton op rol is volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een circulaire economie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het flexibele karakter maakt het gemakkelijk te verwerken en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van meubelbescherming tot opvulmateriaal in dozen en verpakkingen.Bescherming op maatKies uit verschillende formaten en diktes golfkarton op rol die passen bij jouw eisen. Of je nu grote meubelstukken wilt beschermen of kleine delicate onderdelen veilig wilt verpakken, ons assortiment biedt de juiste oplossing. Voor optimale bescherming van jouw goederen, kies je golfkarton van Eurofolie.
€ 27,88
Schuimfolie 125 cm x 250 mtr x 2 mm
Schuimfolie van stevig LDPE     Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.      Eigenschappen    flexibele folie     krasbestendige foam     waterdicht dankzij gesloten celstructuur     Optimale bescherming met schuimfolie   Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.     Verschillende formaten     Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.
vanaf € 87,23 € 72,09
Schuimprofiel Ocean Green U FIX 80
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  afmetingen (mm):  A 45 - B 76 - C 68 - D 15 100% recyclebaar   vrij van chemicaliën     schokbestendig     lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 96,24 € 79,53