Tape PP solvent transparant 48 mm x 1000 mtr

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 6
€ 13,62 € 11,26
Vanaf 24
€ 13,02 € 10,76
Vanaf 48
€ 12,41 € 10,26
Vanaf 96
€ 11,93 € 9,86
Vanaf 144
€ 11,57 € 9,56
Vanaf 288
€ 11,27 € 9,31

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1601012
Productinformatie


Tape PP solvent transparant machinerol

Veelzijdige PP-tape met solventlijmlaag, dé oplossing voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol en sterke treksterkte, zorgt deze tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Door de heldere transparantie van de tape geeft het de dozen een professionele uitstraling. Maak het sluiten van dozen moeiteloos met onze transparante PP solvent tape, perfect voor gebruik in omgevingen met wisselende temperaturen.

Eigenschappen

  • Hoge kleefkracht 
  • Bestand tegen vocht 
  • Zeer geschikt bij koude & warme temperaturen
  • Niet geluidsarm
  • Niet UV bestendig
  • Geleverd per doos van 6 rollen 

PP solvent tape is ook als handrol leverbaar. Kies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze transparante PP solvent tape. 

Eigenschappen
Materiaal tape: PP
Filmdikte: 25 my
Lengte (mtr): 1000
Totale dikte: 43 my
Type lijm: Natuurrubber
Breedte (mm): 48
Kleur: Transparant
Verpakkingseenheid: 6 rol / 1 doos
Pallethoeveelheid: 48 dozen
Geluid: Noise

ANDEREN BEKEKEN OOK

Tape PP solvent transparant 48 mm x 66 mtr
Tape PP solvent transparant Veelzijdige PP-tape met solventlijmlaag, dé oplossing voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol en sterke treksterkte, zorgt deze tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Door de heldere transparantie van de tape geeft het de dozen een professionele uitstraling. Maak het sluiten van dozen moeiteloos met onze transparante PP solvent tape, perfect voor gebruik in omgevingen met wisselende temperaturen. Eigenschappen Hoge kleefkracht  Bestand tegen vocht Zeer geschikt bij koude & warme temperaturenNiet geluidsarm Niet UV bestendig Geleverd per doos van 36 rollen  PP solvent tape is ook als machinerol leverbaar. Kies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze transparante PP solvent tape. 
vanaf € 0,83 € 0,68
Tape PP hotmelt transparant 48 mm x 1000 mtr
Machinetape PP hotmeltOntdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen.  Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien.  Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht. EigenschappenOnmiddelijke kleefkrachtLijm op basis van synthetische rubbersNiet geluidsarmMachinaal goed verwerkbaarIdeaal voor testliner dozenGeleverd per doos van 6 rollen
vanaf € 9,26 € 7,65
Tape PP solvent transparant 75 mm x 66 mtr
Tape PP solvent transparant Veelzijdige PP-tape met solventlijmlaag, dé oplossing voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol en sterke treksterkte, zorgt deze tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Door de heldere transparantie van de tape geeft het de dozen een professionele uitstraling. Maak het sluiten van dozen moeiteloos met onze transparante PP solvent tape, perfect voor gebruik in omgevingen met wisselende temperaturen. Eigenschappen Hoge kleefkracht  Bestand tegen vocht  Zeer geschikt bij koude & warme temperaturen Niet geluidsarm Niet UV bestendig Geleverd per doos van 24 rollen  PP solvent tape is ook als machinerol leverbaar. Kies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze transparante PP solvent tape. 
vanaf € 1,31 € 1,08