Tape dispenser basic kunststof 50 mm

€ 6,27 € 5,19

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 2306001
Productinformatie

Tapedispenser  zonder mesbeschermer

Ontdek het gemak van onze kunststof tape dispenser en maak het verzegelen van dozen sneller en efficiënter! Met een eenvoudig ontwerp en een comfortabele grip is deze dispenser perfect voor elke inpakklus. Snijd eenvoudig de gewenste hoeveelheid tape af en verzegel dozen met gemak.

Eigenschappen
  • Geschikt voor rollen van 38 mm en 50 mm
  • Lichte uitvoering
  • Verwerkbare lengte 66 mtr

ANDEREN BEKEKEN OOK

Tape PP acryl bruin 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acrylOntdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport.EigenschappenMedium kleefkracht, goede treksterkteVochtgevoeligLow noiseLicht afrolbaarGeschikt voor langdurige opslagGeleverd per doos van 36 rollen Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,75 € 0,62
Tape PP acryl wit 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl Ontdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport. EigenschappenMedium kleefkracht, goede treksterkteVochtgevoelig Low noise Licht afrolbaar Geschikt voor langdurige opslag Geleverd per doos van 36 rollen Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,87 € 0,72
Tape papier bruin 50 mm x 50 mtr
Papieren verpakkingstapeOntdek onze milieuvriendelijke verpakkingstape, een bewuste keuze voor het verzenden van je pakketten! Onze tape is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk met de hand te scheuren, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Of het nu gaat om het organiseren van goederen in het magazijn of het veilig verzenden van producten, deze tape biedt de perfecte oplossing voor het bundelen en verstevigen van je verpakkingen. EigenschappenGemiddelde kleefkrachtLage vochtbestendigheidGeluidsarmLicht afrolbaarGemakkelijk met de hand te scheurenGeleverd per doos van 36 rollen Kies voor betrouwbaarheid en duurzaamheid en verzeker jezelf van een optimale bescherming en stabiliteit voor al je items.
vanaf € 1,51 € 1,25