Verzendzak ldpe transparant 270 x 380 + 50 mm - 45 my

€ 43,54 € 35,98

% Normale prijs € 47,43 24.14% Korting!
Prijs voor 1000

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1206015
Productinformatie

Verzendzak ldpe transparant 270 x 380 + 50 mm - 45 my  
Ga je kleding, accessoires of andere lichte producten versturen? In deze transparante verzendzak van stevig Low Density Polyethyleen (LDPE) is alles goed beschermd en wordt het netjes bij je klant bezorgd. LDPE is goed bestand tegen schokken, scheuren en scherpe randjes, waardoor het de ideale verzendverpakking is voor webshops en winkels die kleding en accessoires naar hun klanten versturen.  

Eigenschappen
  • Wordt geleverd per 1000 stuks in 1 doos (besteleenheid). 
  • Deze zak heeft een hersluitbare rechte klep.  
Kies voor onze verzendzakken en zorg ervoor dat je producten veilig en representatief worden verzonden!


Eigenschappen
Materiaal: LDPE
Lengte (mm): 380
Breedte (mm): 270
Dikte (my): 45
Kleur: Transparant
Verpakkingseenheid: 1000 st / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Verzendzak ldpe transparant 225 x 305 + 50 mm - 45 my
Verzendzak ldpe transparant 225 x 305 + 50 mm - 45 my Ga je kleding, accessoires of andere lichte producten versturen? In deze transparante verzendzak van stevig Low Density Polyethyleen (LDPE) is alles goed beschermd en wordt het netjes bij je klant bezorgd. LDPE is goed bestand tegen schokken, scheuren en scherpe randjes, waardoor het de ideale verzendverpakking is voor webshops en winkels die kleding en accessoires naar hun klanten versturen. EigenschappenDit is een zak voor artikelen in A4 formaat. Wordt geleverd per 1000 stuks in 1 doos (besteleenheid).Deze zak heeft een hersluitbare afgeschuinde klep. Kies voor onze verzendzakken en zorg ervoor dat je producten veilig en representatief worden verzonden!
vanaf € 41,71 € 34,47
Brievenbusdoos wit met sluitstrip 260 x 170 x 28 mm
Ontdek onze witte brievenbusdoosjes met handige insteekklep! Onze brievenbusdozen bestaan uit een stevig karton en beschermen je inhoud. Ze zijn perfect voor producten die niet in een envelop passen, maar wel door de brievenbus kunnen. Met een hoogte van slechts 2,8 cm passen ze moeiteloos door elke standaard-brievenbus. Bespaar op verzendkosten met deze handige verpakkingsoptie.Kenmerken2,8 cm hoog, waardoor ze door de brievenbus passenvoorzien van een zelfklevende sluitstripdoor de ontvanger eenvoudig te openen met geperforeerde afscheurstripper bundel van 25 stuksMakkelijk sluiten met de zelfklevende sluitstripElke bundel bevat 25 doosjes die snel en eenvoudig in elkaar te vouwen zijn. Vul ze met boeken, accessoires, kleding of andere kleine items, sluit ze af met de zelfklevende sluitstrip, en je verzending is klaar om te worden bezorgd. Dankzij de sluitstrip is het gebruik van tape overbodig, waardoor het inpakken nog sneller gaat.Gemak voor de ontvangerOnze brievenbusdozen bieden niet alleen gemak voor jou als verzender, maar ook voor de ontvanger. Met de geperforeerde afscheurstrip kan de ontvanger de doosjes moeiteloos openen zodra ze zijn bezorgd. Kies voor deze stevige kartonnen dozen met professionele uitstraling en maak het verzenden van kleine pakketjes efficiënter!
€ 9,77