► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 100 cm x 100 mtr

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 34,65
Vanaf 4
€ 32,65
Vanaf 8
€ 28,65
Vanaf 16
€ 26,65
Vanaf 32
€ 25,15

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1701039
Productinformatie "BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 100 cm x 100 mtr "

Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu.

  • Schokbestendig
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes
  • Wordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijden
  • Milieuvriendelijk

Deze folie kan wel tegen een stootje! De folie scheurt niet. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en geleverd op rol zodat je gemakkelijk het juiste formaat kunt afsnijden. Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!

Eigenschappen van "BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 100 cm x 100 mtr "
Lengte (mtr): 100
Kleur: Groen transparant
Breedte (cm): 100
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

ANDEREN BEKEKEN OOK

Luchtkussenfolie 100 cm x 100 mtr - 60 my
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie! Onze luchtkussenfolie is gemaakt van LDPE (Low-Density Polyethylene), een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze folie is veerkrachtig en flexibel, waardoor hij wel bestand is tegen een stootje en niet zal scheuren. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren.  Schokbestendig Verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes LDPE (Low-Density Polyethylene) Geleverd op rol Met verschillende breedtes en handig op rol geleverd, hoef je alleen nog maar het perfecte formaat af te snijden. En als je op zoek bent naar een specifieke maat die niet op onze website staat, laat het ons dan weten - we helpen je graag verder! Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie!
vanaf € 26,40
BIO Luchtkussenfolie Ocean Green perfo (50) 30 cm x 100 mtr
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke geperforeerde luchtkussenfolie! Verpak en bescherm jouw producten moeiteloos met de juiste hoeveelheid folie, zonder dat je daar een schaar of mes voor nodig hebt. Je scheurt de luchtkussenfolie namelijk gemakkelijk af in delen van 50 cm. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje! Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu. SchokbestendigGeperforeerd per 50 cmMilieuvriendelijk Met onze geperforeerde luchtkussenfolie op rol kun je efficiënt en milieubewust werken, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming van jouw producten tijdens transport en opslag.  Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!
vanaf € 8,35
BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 50 cm x 100 mtr
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu.bSchokbestendig Verkrijgbaar in verschillende breedtes Wordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijden Milieuvriendelijk Deze folie kan wel tegen een stootje! De folie scheurt niet. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en geleverd op rol zodat je gemakkelijk het juiste formaat kunt afsnijden. Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!
vanaf € 12,83
BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 75 cm x 100 mtr
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu. bSchokbestendig Verkrijgbaar in verschillende breedtes Wordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijden Milieuvriendelijk Deze folie kan wel tegen een stootje! De folie scheurt niet. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en geleverd op rol zodat je gemakkelijk het juiste formaat kunt afsnijden. Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!
vanaf € 18,49