► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

Luchtkussenfolie 120 cm x 100 mtr - 60 my

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 42,88
Vanaf 4
€ 40,38
Vanaf 8
€ 35,88
Vanaf 16
€ 33,38
Vanaf 32
€ 31,38

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1701007
Productinformatie "Luchtkussenfolie 120 cm x 100 mtr - 60 my"

Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie! Onze luchtkussenfolie is gemaakt van LDPE (Low-Density Polyethylene), een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze folie is veerkrachtig en flexibel, waardoor hij wel bestand is tegen een stootje en niet zal scheuren. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren.   

  • Schokbestendig  
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes  
  • LDPE (Low-Density Polyethylene)  
  • Geleverd op rol  

Met verschillende breedtes en handig op rol geleverd, hoef je alleen nog maar het perfecte formaat af te snijden. En als je op zoek bent naar een specifieke maat die niet op onze website staat, laat het ons dan weten - we helpen je graag verder! Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie!

Eigenschappen van "Luchtkussenfolie 120 cm x 100 mtr - 60 my"
Lengte (mtr): 100
Dikte (my): 60
Kleur: Transparant
Breedte (cm): 120
Noppenbreedte (mm): 10
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

ANDEREN BEKEKEN OOK

BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 100 cm x 100 mtr
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu. SchokbestendigVerkrijgbaar in verschillende breedtesWordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijdenMilieuvriendelijk Deze folie kan wel tegen een stootje! De folie scheurt niet. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en geleverd op rol zodat je gemakkelijk het juiste formaat kunt afsnijden. Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!
vanaf € 25,15