Beschermingsprofiel Ocean Green L 75 x 75 - 10 mm

€ 164,73 € 136,14

Prijs voor 105 profiel 2 mtr (€ 1,30 / 1 profiel 2 mtr)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1707044
Productinformatie

Duurzame beschermingsprofielen

Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame L-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.

Eigenschappen

  •  Lucht- en waterdicht
  •  100% recyclebaar
  •  Vrij van chemicaliën
  •  Schokbestendig
  •  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim


Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.

Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze L-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!

Eigenschappen
Kleur: Groen
Verpakkingseenheid: 105 stuks / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 60
Duurzame beschermingsprofielen Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.nEigenschappen Lucht- en waterdicht   100% recyclebaar  Vrij van chemicaliën   Schokbestendig   Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 100,70 € 83,22
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 80
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten. Eigenschappen  Lucht- en waterdicht    100% recyclebaar   Vrij van chemicaliën    Schokbestendig    Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 111,04 € 91,77