► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 35

Hoeveelheid Prijs Basisprijs
Vanaf 1
€ 119,34 € 98,63
€ 1,10 / 1 profiel 2 mtr
Vanaf 4
€ 111,39 € 92,06
€ 1,02 / 1 profiel 2 mtr
Vanaf 8
€ 107,41 € 88,77
€ 0,99 / 1 profiel 2 mtr
Vanaf 16
€ 103,43 € 85,48
€ 0,95 / 1 profiel 2 mtr

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1707038
Productinformatie "Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 35"

Duurzame beschermingsprofielen


Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.

Eigenschappen


  •  Lucht- en waterdicht
  •  100% recyclebaar
  •  Vrij van chemicaliën
  •  Schokbestendig
  •  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim

Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.


Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!

Eigenschappen van "Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 35"
Afmeting profiel (mm): A20 - B35 - C43 - D11
Kleur: Groen
Verpakkingseenheid: 180 mtr/doos = 90 stuks

ANDEREN BEKEKEN OOK

BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 50 cm x 100 mtr
Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie. Deze speciale luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar met een extra groen tintje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is deze folie niet alleen een slimme keuze voor het verpakken van je producten, maar ook voor het milieu.bSchokbestendig Verkrijgbaar in verschillende breedtes Wordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijden Milieuvriendelijk Deze folie kan wel tegen een stootje! De folie scheurt niet. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en geleverd op rol zodat je gemakkelijk het juiste formaat kunt afsnijden. Kies voor duurzaamheid en bescherming met onze milieuvriendelijke luchtkussenfolie!
vanaf € 20,97 € 17,33
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 80
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten. Eigenschappen  Lucht- en waterdicht    100% recyclebaar   Vrij van chemicaliën    Schokbestendig    Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 117,61 € 97,20
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 60
Duurzame beschermingsprofielen Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.nEigenschappen Lucht- en waterdicht   100% recyclebaar  Vrij van chemicaliën   Schokbestendig   Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 114,60 € 94,71