► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
DUURZAAM
VERPAKKEN

Maak gebruik van lucht


Door gebruik te maken van luchtkussenzakken als opvulmateriaal. Ze bestaan voor het grootste gedeelte uit lucht, wat ander vulmateriaal bespaart. Daarbij zullen de verzendkosten van jouw pakketten ook lager zijn. Tevens heb je ook minder opslagruimte voor vulmateriaal nodig. De luchtkussenzakken worden namelijk op rol geleverd en met behulp van een luchtkussenmachine maak je er zelf je opvulmateriaal van.
Naast standaard luchtkussenzakken en -matten (wat al milieuvriendelijker opvullen is) zijn er duurzamere varianten verkrijgbaar:

           Klimaatneutraal              BIO Composteerbaar              PaperWave ______________________________________________________________

______________________________________________________________


Verminderen


Verminder de hoeveelheid verpakkingsmaterialen die je nodig hebt. Selecteer de juiste maat doos voor uw producten. Dozen die te groot zijn voor hun inhoud, hebben niet alleen meer golfkarton zelf als doos nodig, maar ze hebben ook een veel groter volume aan opvulmateriaal of demping nodig om al die extra ruimte te vullen en te voorkomen dat voorwerpen gaan schuiven.
De juiste doos is precies groot genoeg om jouw artikelen in te verzenden met de minimale hoeveelheid vulmateriaal die nodig is voor de demping en bescherming tegen schokken.
Ook zal een kleinere doos de verzendkosten verlagen.