► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

Golfkarton op rol 100 cm x 70 mtr

€ 25,50

beschikbaar binnen 5 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1708006
Productinformatie "Golfkarton op rol 100 cm x 70 mtr "
Golfkarton op rol is geschikt om goederen mee in te pakken en te beschermen. De golven in het karton bieden uitstekende bescherming tegen schokken en krassen tijdens verzending en transport.
  • universeel verpakkings- en opvulmateriaal
  • goede stootwerende eigenschappen
  • gebruiksvriendelijk en recyclebaar

Eigenschappen van "Golfkarton op rol 100 cm x 70 mtr "
Meter / rol (mtr): 70
Kleur: Grijs
Breedte (cm): 100

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


ANDEREN BEKEKEN OOK

Opvulmateriaal schuimkorrels bio-8 groen
Met deze groene schuimkorrels vul je jouw pakketten snel, licht en eenvoudig op. Licht van gewicht, bijna geen invloed op gewicht van verpakkingMilieuvriendelijk geproduceerd en recyclebaarWordt geleverd in een zak van 400 liter.Met deze groene schuimkorrels vul je jouw pakketten duurzaam op. Ze zijn gemaakt van bioplastic op basis van een zetmeelblend (een natuurlijk zetmeel van plantenextracten). Deze korrels zijn milieuvriendelijk geproduceerd, herbruikbaar, recyclebaar en 100% wateroplosbaar. Deze korrels mogen worden weggegooid bij het groenafval, want ze zijn snel biologisch afbreekbaar. 
€ 29,06
BIO Luchtkussenfolie Ocean Green 100 cm x 100 mtr
Veelzijdige milieuvriendelijke luchtkussenfolie voor het verpakken en beschermen van uw artikelen.Deze luchtkussenfolie heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteit als standaard luchtkussenfolie, maar is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarom is hij groen van kleur.Schokbestendig en stootabsorberendVerkrijgbaar in verschillende breedtesWordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijdenMilieuvriendelijk
vanaf € 25,15
Schuimfolie 150 cm x 500 mtr x 1 mm
Soepele en zachte schuimfolie van stevig LDPE,  ideaal voor het verpakken van breekbare producten van bijvoorbeeld glas, keramiek en porselein. Ook zeer geschikt voor het inpakken van apparatuur en andere schadegevoelige producten.Deze beschermfolie op rol is gemakkelijk vormbaar en daardoor veelzijdig toe te passen. Wikkel de goederen in de elastische schuimfolie of leg de krasbestendige foam tussen de producten zodat zij elkaar niet kunnen beschadigen. Bij vallen of stoten fungeert de schokabsorberende folie als stootkussen.flexibele foliekrasbestendige foamwaterdicht dankzij gesloten celstructuurBen je op zoek naar een formaat wat niet op onze site staat vermeld, informeer dan naar de mogelijkheden.
vanaf € 87,19