Schuimfolie 150 cm x 500 mtr x 1 mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 125,63 € 103,83
Vanaf 2
€ 121,45 € 100,37
Vanaf 4
€ 117,26 € 96,91
Vanaf 6
€ 113,07 € 93,45
Vanaf 8
€ 108,89 € 89,99
Vanaf 12
€ 104,70 € 86,53

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1702004
Productinformatie

Schuimfolie van stevig LDPE      

Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken. 

Eigenschappen     

  • flexibele folie      
  • krasbestendige foam       
  • waterdicht dankzij gesloten celstructuur      

Optimale bescherming met schuimfolie     

Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.      

 Verschillende formaten      

Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.

Eigenschappen
Meter / rol (mtr): 500
Dikte : 1 mm
Breedte (cm): 150
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

ANDEREN BEKEKEN OOK

Omsnoeringsband polyester wit 16 mm x 850 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 39,47 € 32,62
Freshcling folie cutterbox 30 cm x 300 mtr
Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af d.m.v.  de cutterbox en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtWordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 7,47 € 6,17
Omsnoeringsmachine Zapak LST-404
Accu omsnoeringsapparaat voor PP en PET bandLaag gewicht van 3,6 kgRobuuste behuizingInclusief  gereedschapskofferTot 600 banden (PP 15x0,8 mm) per batterijlading30 minuten oplaadtijd (snellader)Optimale ergonomie dankzij de perfecte balans van het apparaat
€ 2.117,50 € 1.750,00
Palletnaald
Om een omsnoeringsband eenvoudig onder de pallet door te halen gebruik je een palletnaald.
€ 18,15 € 15,00
Gespen metaal 13 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 25,45 € 21,04
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 80
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten. Eigenschappen  Lucht- en waterdicht    100% recyclebaar   Vrij van chemicaliën    Schokbestendig    Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 111,04 € 91,77
Freshcling folie refill 30 cm x 300 mtr
Navulling vershoudfolieFreshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Plaats de folie in de roestvrijstalen dispenser en het verpakken van voedsel wordt nog eenvoudiger. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkracht   Dispenser Deze folie is samen met de los verkrijgbare dispenser perfect voor gebruik in commerciële keukens! DISPENSER >
€ 5,84 € 4,83
Sanstrap 1200 x 200 mm
Sanstrap stretchband is een goedkoop en veilig alternatief voor plakband, elastiek, omsnoeringsband, touw en meer. De elastische spanbanden houden allerlei soorten verpakte goederen bij elkaar. Veilig en scheurvast, enorme en hoge elasticiteit Verpakkingen en etiketten worden niet beschadigd Zeer eenvoudig in gebruik:Trek de stretchband van de rol en scheid deze bij de perforatienaad.Rek de sanstrap ® een beetje uit en open de tape in een lus.Span nu de stretchband moeiteloos om de verpakte goederen.► Voor deze rollen heb je een metalen dispenserdoos nodig.
€ 53,55 € 44,26
Dop zwart voor hand rekfolie
Door deze doppen voorkom je dat je jouw handen bezeert tijdens het afrollen van de handwikkelfolie. De doppen plaats je in de koker van de handwikkelfolie. Door de doppen schuurt de koker niet meer aan jouw handen.  De doppen zijn herbruikbaar. Je kunt ze gemakkelijk uit de koker halen en weer in een nieuwe plaatsen.
€ 0,91 € 0,75
Omsnoeringsband polyester wit 25 mm x 500 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 39,82 € 32,91
Staalband EW zwart 16 x 0,5 mm
Zwarte stalen kwaliteitsband, wordt geleverd per 25 kg op een rol.staalband met afgeronde hoekengewaxtverbeterde corrosiebeschermingdoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenbijzonder geschikt voor allround omsnoeringGeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenEW staat voor Europese wikkeling, schijvenwikkeling, enkele wikkeling.
€ 2,09 € 1,73
PP folie onbedrukt 70 cm x 300 mtr - 30 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 58,96 € 48,73
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - T20
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!   100% recyclebaar   optimale beveiliging van de lading   eenvoudig in gebruik
vanaf € 7,71 € 6,37
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - 15 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren! 100% recyclebaar optimale beveiliging van de lading eenvoudig in gebruik
vanaf € 7,03 € 5,81
Tape dispenser heavy duty staal 50 mm
Tapedispenser voor rollen van 38mm en 50mm, zonder mesbeschermeroranje dispenser met crèmekleurig handvatverwerkbare lengte 66m en 100m
€ 11,67 € 9,65
Bindsingel 32 mm 2.000 daN 250 mtr
Bindsingel wordt vooral gebruikt bij verhuizen en meubeltransporten voor het vastzetten van meubels en verhuisdozen. Deze band is gemakkelijk te knopen en ontknopen.
€ 100,28 € 82,88
Omsnoeringsband PP zwart 12 x 0,55 mm x 3000 mtr kern 200
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 37,39 € 30,90
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 300 mtr - 17 my
Zwarte handwikkelfolie met een rek tot 150% Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen.  Door de ondoorzichtigheid van de folie houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand. Perfect dus voor zendingen met vertrouwelijke inhoud. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!   100% recyclebaar    optimale beveiliging van de lading   eenvoudig in gebruik ondoorzichtig, zendingen blijven vertrouwelijk
vanaf € 8,35 € 6,90
Tape dispenser basic kunststof 50 mm
Tapedispenser voor rollen van 38mm en 50mm, zonder mesbeschermerlichte uitvoeringverwerkbare lengte 66m
€ 6,29 € 5,20
Freshcling folie perfo 40/40 cm x 500 mtr
Ontdek de kwaliteit van Freshcling folie, je betrouwbare keuze voor het beschermen van voedsel! Deze transparante en heldere vershoudfolie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Bovendien is de folie voorzien van perforatielijnen, waardoor het nog makkelijker is om te gebruiken, vooral als je steeds hetzelfde formaat nodig hebt. Vertrouw op Freshcling folie om de versheid en smaak van je gerechten te behouden, elke keer weer.  Eigenschappen  Stevige kwaliteit  Rekbaar  Sterke kleefkracht  Geperforeerd in vellen van 40 x 40 cm  Wordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 13,73 € 11,35
Gespen kunststof 16 mm
Kunststof gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden met name gebruikt voor handmatige verwerking met PP-band.Kan handmatig worden uitgevoerdGeschikt voor lichtere productenVoor zwaardere producten vanaf 100 kg,  gebruik je metalen gespen
€ 17,76 € 14,68
Bundelfolie transparant 10 cm x 150 mtr - 23 my
Mini Rekfolie (24 rollen / 1 doos) Rekfolie, speciaal ontworpen voor handmatige verwerking! Deze folie is ideaal voor het bundelen en verzamelen van artikelen, en biedt een rechtshandige verwerking voor extra gebruiksgemak. Met een verpakking van 24 rollen in één doos ben je altijd goed voorbereid op elke verpakkingsklus. Ideaal voor het bundelen en verzamelen van artikelen Klein en handzaam Rechtshandige verwerkingGebruiksgemak met de dispenser Met behulp van een dispenser verwerk je de bundelfolie nog veiliger en sneller. Je klikt de bundelfolie gemakkelijk op de afroller. Bestel hier de dispenser meteen mee.
vanaf € 1,72 € 1,42
Staalband AW zwart 19 x 0,5 mm
Zwarte stalen kwaliteitsband, wordt geleverd per 50 kg op een rol.Staalband met afgeronde hoekenVerbeterde corrosiebeschermingDoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenBijzonder geschikt voor allround omsnoeringGeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenVoorzien van een waxlaagAW staat voor Amerikaanse wikkeling, meervoudige wikkeling
€ 2,08 € 1,72
Omsnoeringsmachine Zenith JDC/16
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET bandenHet omsnoeringsapparaat spant de omsnoeringsband automatisch aan, waarna een vibrolas de band hecht zonder zegels. Na elke las reset het spanwiel zich, zodat je het apparaat weer makkelijk losmaakt van de band.Accu kan in apparaat blijven tijdens het ladenZeer licht van gewicht (2,7 kg) Uitgerust met een 2-knops bediening
€ 1.203,95 € 995,00
Haspel met wielen PP/PET omsnoeringsband kern 200/280/406 mm
Deze haspel is geschikt voor omsnoeringsband op grote rollen.De stevige rubberen wieltjes maken deze haspel zeer mobiel.Stevige uitvoeringStabiele rubberen wieltjesInclusief bandrem en opbergdoos voor accessoires.
€ 234,14 € 193,50
Tape dispenser heavy duty staal 75 mm
Tapedispenser voor rollen van 75mm, zonder mesbeschermerzware uitvoeringverwerkbare lengte 66m
€ 21,26 € 17,57
Handwikkelfolie Poliflexx transparant 50 cm x 300 mtr - 10 my
Handwikkelfolie PoliflexxDeze sterke handwikkelfolie is ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Dankzij de dubbelzijdige randen is deze folie extra stevig en biedt het uitstekende bescherming, zelfs bij onverwachte situaties. Kies voor milieuvriendelijkheid zonder in te leveren op kwaliteit, dankzij het verminderde materiaalgebruik van deze folie.Deze folie is een goede keuze om de standaard handrekfolie te vervangen.Rek gegarandeerd tot 60%Versterkte randen; zeer goede scheurvastheidGoedgekeurd voor direct contact met voedselRekbaar, zelfs met weinig moeiteMilieuvriendelijk door verminderd materiaalgebruikMaximale transparantie
vanaf € 7,67 € 6,34
Gespen metaal 19 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 48,84 € 40,37
Aluminium folie cutterbox 30 cm x 250 mtr
Ontdek onze hoogwaardige aluminiumfolie, essentieel voor elke culinaire keuken! Onze aluminiumfolie biedt niet alleen een luchtdichte en hittebestendige bescherming voor voedsel, waardoor het vers blijft en gemakkelijk kan worden bereid, maar wordt ook geleverd met een handige cutterbox. Met deze cutterbox kun je de folie eenvoudig afsnijden en het formaat naar wens bepalen, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot. Van het afdekken van voedsel in de koelkast tot het beschermen van gerechten op de barbecue, onze aluminiumfolie is de juiste keuze voor het beschermen van voedsel! Eigenschappen Stevige kwaliteit Scheurvaste aluminiumfolie Inclusief cutterbox
€ 23,66 € 19,55
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 45
Duurzame beschermingsprofielenBescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.  EigenschappenLucht- en waterdicht  100% recyclebaar Vrij van chemicaliën  Schokbestendig  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu. Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 113,70 € 93,96
Sanstrap metalen dispenserbox
Metalen dispenserbox voor navulrollen Sanstrap Deze dispenserbox is makkelijk bij te vullen. Geschikt voor rolbreedtes 100, 150, 200 mm.
€ 60,50 € 50,00
Handwikkelfolie reNATE H 80 transp 50 cm x 300 mtr - 17 my
Deze hand rekfolie bestaat uit 80% gerecycled materiaalOntdek onze milieuvriendelijke handrekfolie, samengesteld uit maar liefst 80% gerecycled materiaal! Deze duurzame folie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw ladingen en pakketten. Gebruik het om pallets te stabiliseren en pakketten in te pakken,  waardoor de lading uitstekend is beschermd tegen vuil, stof, regen en vocht. Bovendien houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand door de verpakking veilig te verzegelen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!duurzaam, 80% gerecycled materiaal (40% PCR / 40% PIR)bijdrage aan de circulaire economie, 100% recyclebaarmaximale rek 150%eenvoudige verwerking
vanaf € 9,10 € 7,52
Omsnoeringsband PP zwart 16 x 0,65 mm x 2000 mtr kern 200
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 45,93 € 37,96
PP folie onbedrukt 40 cm x 300 mtr - 30 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 40,17 € 33,20
%
Aanbieding
Staalband EW zwart 19 x 0,6 mm
AANBIEDINGZwarte stalen kwaliteitsband 419 kilo / 14 rollenstaalband met afgeronde hoekengewaxtverbeterde corrosiebeschermingdoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenbijzonder geschikt voor allround omsnoeringgeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenEW staat voor Europese wikkeling, schijvenwikkeling, enkele wikkeling.
€ 2,18 € 1,80 Normale prijs € 2,05 12.2% Korting!
Bundelfolie transparant 10 cm x 150 mtr - 17 my
Mini Rekfolie (24 rollen / 1 doos)Rekfolie, speciaal ontworpen voor handmatige verwerking! Deze folie is ideaal voor het bundelen en verzamelen van artikelen, en biedt een rechtshandige verwerking voor extra gebruiksgemak. Met een verpakking van 24 rollen in één doos ben je altijd goed voorbereid op elke verpakkingsklus.Ideaal voor het bundelen en verzamelen van artikelenKlein en handzaamRechtshandige verwerkingGebruiksgemak met de dispenserMet behulp van een dispenser verwerk je de bundelfolie nog veiliger en sneller. Je klikt de bundelfolie gemakkelijk op de afroller. Bestel hier de dispenser meteen mee.
vanaf € 1,56 € 1,29
PP folie onbedrukt 50 cm x 300 mtr - 30 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 37,27 € 30,80
Dispenser rekwikkelfolie DUO kern 50 cm rood
Met deze DUO handwikkelfolie dispenser wikkel je gemakkelijk en snel pallets in.Deze handrekfolie dispenser bestaat uit 2 delen. Ieder deel plaats je aan een uiteinde van de rol. Zo verleng je de rol met 2 handvaten.
€ 4,84 € 4,00
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 170 mtr - 35 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!100% recyclebaaroptimale beveiliging van de ladingeenvoudig in gebruik
vanaf € 8,99 € 7,43
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 270 mtr - 23 my
Zwarte handwikkelfolie met een rek tot 150%Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Door de ondoorzichtigheid van de folie houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand. Perfect dus voor zendingen met vertrouwelijke inhoud. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!  100% recyclebaar   optimale beveiliging van de lading   eenvoudig in gebruikondoorzichtig, zendingen blijven vertrouwelijk
vanaf € 8,68 € 7,17
Aluminium folie cutterbox 45 cm x 150 mtr
Ontdek onze hoogwaardige aluminiumfolie, essentieel voor elke culinaire keuken! Onze aluminiumfolie biedt niet alleen een luchtdichte en hittebestendige bescherming voor voedsel, waardoor het vers blijft en gemakkelijk kan worden bereid, maar wordt ook geleverd met een handige cutterbox. Met deze cutterbox kun je de folie eenvoudig afsnijden en het formaat naar wens bepalen, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot. Van het afdekken van voedsel in de koelkast tot het beschermen van gerechten op de barbecue, onze aluminiumfolie is de juiste keuze voor het beschermen van voedsel!  Eigenschappen  Stevige kwaliteit  Scheurvaste aluminiumfolie Inclusief cutterbox
€ 39,26 € 32,45
Omsnoeringsmachine Vonpack Q3S
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET bandenAutomatische accu gevoede handstrapmachine de kracht die de Vonpack Q3S kan genereren loopt op tot 400 kg (4000 N)18V Li-Ion 4,0Ah herlaadbare accu voor +/- 700 omsnoeringen.Zeer hoge frictie op de sealing, geen metalen klemmen meer nodig.Instelbare seal-tijd. (0,5 – 3,5s)Digitaal displayGemakkelijke bandinvoerVol automatisch of handmatige bediening10 – 16mm band vrij in te voeren voor het makkelijk wisselen tussen verschillende bandformatenSnijblad en andere slijtbare onderdelen zijn gemakkelijk vervangbaar. 
€ 1.566,95 € 1.295,00
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,9 mm x 1500 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
vanaf € 59,63 € 49,28
Aluminium folie cutterbox 50 cm x 150 mtr
Ontdek onze hoogwaardige aluminiumfolie, essentieel voor elke culinaire keuken! Onze aluminiumfolie biedt niet alleen een luchtdichte en hittebestendige bescherming voor voedsel, waardoor het vers blijft en gemakkelijk kan worden bereid, maar wordt ook geleverd met een handige cutterbox. Met deze cutterbox kun je de folie eenvoudig afsnijden en het formaat naar wens bepalen, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot. Van het afdekken van voedsel in de koelkast tot het beschermen van gerechten op de barbecue, onze aluminiumfolie is de juiste keuze voor het beschermen van voedsel! Eigenschappen  Stevige kwaliteit  Scheurvaste aluminiumfolie Inclusief cutterbox
€ 25,06 € 20,71
PP folie onbedrukt 30 cm x 300 mtr - 30 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 24,02 € 19,85
Tape dispenser heavy duty staal + rubber handvat 50 mm
Tapedispenser voor rollen van maximaal 50mm, met mesbeschermerzware uitvoering
€ 18,30 € 15,12
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - 17 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!  100% recyclebaar  optimale beveiliging van de lading  eenvoudig in gebruik
vanaf € 7,34 € 6,07
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 45 op rol
Duurzame beschermingsprofielenBescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Deze U schuimprofielen op rol zijn perfect voor het beschermen van de randen van ronde objecten zoals een ronde spiegel, ronde tafelbladen en buizen. Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming tegen krassen en stoten.nEigenschappen Lucht- en waterdicht 100% recyclebaar Geleverd op rol Vrij van chemicaliën Schokbestendig Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieuOntdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen op rol en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
€ 118,37 € 97,83
Freshcling folie refill 45 cm x 300 mtr
Navulling vershoudfolieFreshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Plaats de folie in de roestvrijstalen dispenser en het verpakken van voedsel wordt nog eenvoudiger. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert.Eigenschappen Stevige kwaliteit Rekbaar Sterke kleefkracht
€ 8,67 € 7,16
Handwikkelfolie reNATE H 80 transp 50 cm x 300 mtr - 19 my
Deze hand rekfolie bestaat uit 80% gerecycled materiaalOntdek onze milieuvriendelijke handrekfolie, samengesteld uit maar liefst 80% gerecycled materiaal! Deze duurzame folie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw ladingen en pakketten. Gebruik het om pallets te stabiliseren en pakketten in te pakken, waardoor de lading uitstekend is beschermd tegen vuil, stof, regen en vocht. Bovendien houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand door de verpakking veilig te verzegelen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren! duurzaam, 80% gerecycled materiaal (40% PCR / 40% PIR) bijdrage aan de circulaire economie, 100% recyclebaar maximale rek 150% eenvoudige verwerking
vanaf € 10,20 € 8,43
Freshcling folie perfo 30/30 cm x 500 mtr
Ontdek de kwaliteit van Freshcling folie, je betrouwbare keuze voor het beschermen van voedsel! Deze transparante en heldere vershoudfolie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Bovendien is de folie voorzien van perforatielijnen, waardoor het nog makkelijker is om te gebruiken, vooral als je steeds hetzelfde formaat nodig hebt. Vertrouw op Freshcling folie om de versheid en smaak van je gerechten te behouden, elke keer weer. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtGeperforeerd in vellen van 30 x 30 cmWordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 10,20 € 8,43
PP folie onbedrukt 50 cm x 50 mtr - 25 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 10,83 € 8,95
Bandspanner voor polyester band 19/25 mm
Deze stevige spanner van metaal is perfect voor het snel, eenvoudig en veilig handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsbandVoor omsnoeringsband 19-25 mmFrame van hoogwaardig staalOnderdelen van gehard staalLichtgewichtEenvoudig in gebruik
€ 162,14 € 134,00
Rekfolie dispenser chroom
Verchroomde wikkelfolie dispenser met een ergonomisch design. Draai de bovenste handgreep los en plaats de rol folie op de houder en schroef de handgreep weer vast. D.m.v. de verstelbare handgreep regel je zelf de weerstand bij het omwikkelen.
€ 32,67 € 27,00
Omsnoeringsband polyester wit 13 mm x 1100 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 41,36 € 34,18
Omsnoeringsmachine Orgapack ORT-260
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET banden30 minuten oplaadtijdGereedschap van hoge kwaliteitPerfect uitgebalanceerd en licht van gewicht (3,8 kg)Instellingen aan te passen aan de toepassing. Vol- of halfautomatisch, manueel of soft omsnoeren, dichtlassen en band afsnijden met één druk op de knop.Voor het omsnoeren van breekbare goederen  met PP band, kan gebruik worden gemaakt van de instelling "soft".
€ 3.206,50 € 2.650,00
Dispenser voor 45 cm freshcling- & aluminium folie
Maak het verpakken van voedsel eenvoudig en snel met deze roestvrijstalen dispenser! Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. Ideaal voor gebruik in commerciële keukens!
€ 24,68 € 20,40
Freshcling folie refill 60 cm x 300 mtr
Navulling vershoudfolie Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Plaats de folie in de roestvrijstalen dispenser en het verpakken van voedsel wordt nog eenvoudiger. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert.Eigenschappen  Stevige kwaliteit  Rekbaar  Sterke kleefkracht
€ 12,12 € 10,02
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 270 mtr - T23
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren! 100% recyclebaar optimale beveiliging van de lading eenvoudig in gebruik
vanaf € 7,93 € 6,55
Bundelfolie dispenser blauw voor mini rollen
Met deze dispenser kun je eenvoudig bundelfolie afrollenVerpak je producten nu nog makkelijker met deze handige dispenser voor bundelfolie! Gemaakt uit één stuk, biedt hij duurzaamheid en gebruiksgemak voor langdurig gebruik. Met een eenvoudig klikmechanisme bevestig je de bundelfolie moeiteloos op de dispenser, waardoor je verzekerd bent van een veilige en snelle verwerking bij elke klus.
€ 3,02 € 2,50
Freshcling folie perfo 35/35 cm x 500 mtr
Ontdek de kwaliteit van Freshcling folie, je betrouwbare keuze voor het beschermen van voedsel! Deze transparante en heldere vershoudfolie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Bovendien is de folie voorzien van perforatielijnen, waardoor het nog makkelijker is om te gebruiken, vooral als je steeds hetzelfde formaat nodig hebt. Vertrouw op Freshcling folie om de versheid en smaak van je gerechten te behouden, elke keer weer. Eigenschappen Stevige kwaliteit Rekbaar Sterke kleefkracht Geperforeerd in vellen van 35 x 35 cm Wordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 12,18 € 10,07
Omsnoeringsband PP dispenserdoos 12 x 0,5 mm x 1000 mtr
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Wordt geleverd in een dispenserdoosGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 26,32 € 21,75
Beschermingsprofiel Ocean Green L 75 x 75 - 10 mm
Duurzame beschermingsprofielenBescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame L-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen Lucht- en waterdicht 100% recyclebaar Vrij van chemicaliën Schokbestendig Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuimGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze L-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
€ 164,73 € 136,14
Bandspanner voor polyester band 13/16/19 mm
Deze spanner van metaal is perfect voor het snel, eenvoudig en veilig handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsbandOmsnoeringsband 13-16-19 mmStevige spanner van metaalHandmatigUiterst sterk
€ 61,10 € 50,50
Gespen metaal 25 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 47,19 € 39,00
Gespen kunststof 13 mm
Kunststof gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden met name gebruikt voor handmatige verwerking met PP-band.Kan handmatig worden uitgevoerdGeschikt voor lichtere productenVoor zwaardere producten vanaf 100 kg,  gebruik je metalen gespen
€ 16,67 € 13,77
PP folie onbedrukt 60 cm x 300 mtr - 30 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 44,75 € 36,98
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 35
Duurzame beschermingsprofielenBescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen Lucht- en waterdicht 100% recyclebaar Vrij van chemicaliën Schokbestendig Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuimGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 119,34 € 98,63
Afvalzakhouder groen 400 ltr
Afvalzakhouder voor zakken van 400 literDeze afvalzakhouder bestaat uit een metalen buisframe met een uniek zelfklemmend systeem. De afvalzak blijft zitten zonder gebruik te maken van losse klemmen of clips.
€ 101,64 € 84,00
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,7 mm x 1750 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
vanaf € 57,82 € 47,78
Omsnoeringsband polyester wit 19 mm x 600 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband.Naspanbaar en flexibelZeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteitOptimale grip Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 37,09 € 30,65
Sanstrap dispenserbox 1200 x 100 mm
Sanstrap stretchband is een goedkoop en veilig alternatief voor plakband, elastiek, omsnoeringsband, touw en meer. Deze wordt geleverd in een dispenserbox.De elastische spanbanden houden allerlei soorten verpakte goederen bij elkaar. Veilig en scheurvast, enorme en hoge elasticiteit Verpakkingen en etiketten worden niet beschadigd Zeer eenvoudig in gebruik:Trek de stretchband van de rol en scheid deze bij de perforatienaad.Rek de sanstrap ® een beetje uit en open de tape in een lus.Span de stretchband moeiteloos om de verpakte goederen.
€ 12,52 € 10,35
Freshcling folie perfo 45/45 cm x 500 mtr
Ontdek de kwaliteit van Freshcling folie, je betrouwbare keuze voor het beschermen van voedsel! Deze transparante en heldere vershoudfolie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Bovendien is de folie voorzien van perforatielijnen, waardoor het nog makkelijker is om te gebruiken, vooral als je steeds hetzelfde formaat nodig hebt. Vertrouw op Freshcling folie om de versheid en smaak van je gerechten te behouden, elke keer weer.  Eigenschappen  Stevige kwaliteit Rekbaar  Sterke kleefkracht  Geperforeerd in vellen van 45 x 45 cm Wordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 14,92 € 12,33
%
Aanbieding
Omsnoeringsband PET groen 12 x 0,6 mm x 2500 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
€ 47,19 € 39,00 Normale prijs € 46,80 16.67% Korting!
Dispenser voor 30 cm freshcling- & aluminium folie
Maak het verpakken van voedsel eenvoudig en snel met deze roestvrijstalen dispenser! Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. Ideaal voor gebruik in commerciële keukens!
€ 20,60 € 17,02
Aluminium folie cutterbox 30 cm x 60 mtr
Ontdek onze hoogwaardige aluminiumfolie, essentieel voor elke culinaire keuken! Onze aluminiumfolie biedt niet alleen een luchtdichte en hittebestendige bescherming voor voedsel, waardoor het vers blijft en gemakkelijk kan worden bereid, maar wordt ook geleverd met een handige cutterbox. Met deze cutterbox kun je de folie eenvoudig afsnijden en het formaat naar wens bepalen, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot. Van het afdekken van voedsel in de koelkast tot het beschermen van gerechten op de barbecue, onze aluminiumfolie is de juiste keuze voor het beschermen van voedsel!  Eigenschappen  Stevige kwaliteit  cheurvaste aluminiumfolie  Inclusief cutterbox
€ 7,79 € 6,44
Freshcling folie cutterbox 45 cm x 300 mtr
Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af d.m.v.  de cutterbox en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaar Sterke kleefkracht Wordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 10,83 € 8,95
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 60
Duurzame beschermingsprofielen Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.nEigenschappen Lucht- en waterdicht   100% recyclebaar  Vrij van chemicaliën   Schokbestendig   Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden onze profielen een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 100,70 € 83,22
Haspel voor polyesterband + bak blauw
Deze haspel is geschikt voor polyesterbandMetalen uitvoering
€ 82,03 € 67,80
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 300 mtr - T20
Zwarte handwikkelfolie met een rek tot 150% Handwikkelfolie ontworpen voor goede bescherming en gebruiksgemak! Of je nu pallets stabiliseert of pakketten inpakt, deze folie biedt de juiste bescherming tegen vuil, stof, regen en vocht. Met een rekbaarheid tot wel 150% is het perfect voor het stevig en veilig omwikkelen van je ladingen.  Door de ondoorzichtigheid van de folie houdt het ook ongewenste nieuwsgierigheid op afstand. Perfect dus voor zendingen met vertrouwelijke inhoud. Elke doos bevat 6 rollen handrekfolie, klaar om jouw verzendproces te optimaliseren!  100% recyclebaar    optimale beveiliging van de lading    eenvoudig in gebruik ondoorzichtig, zendingen blijven vertrouwelijk
vanaf € 8,25 € 6,82
Gespen metaal 16 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 34,56 € 28,56
PP folie onbedrukt 50 cm x 500 mtr - 25 my
Creëer een prachtige presentatie voor je geschenken, bloemen en fruitmanden met onze kristalheldere PP folie! Licht van gewicht, flexibel, voedselveilig en bestand tegen scheuren, onze hoogwaardige PP folie biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatieve verpakkingen. Geef je cadeaus een professionele uitstraling met onze premium folie!
€ 56,08 € 46,35