► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

Freshcling folie perfo 40/40 cm x 500 mtr

€ 13,73 € 11,35

Prijs voor 1 rol

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1816006
Productinformatie "Freshcling folie perfo 40/40 cm x 500 mtr"

Ontdek de kwaliteit van Freshcling folie, je betrouwbare keuze voor het beschermen van voedsel! Deze transparante en heldere vershoudfolie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Bovendien is de folie voorzien van perforatielijnen, waardoor het nog makkelijker is om te gebruiken, vooral als je steeds hetzelfde formaat nodig hebt. Vertrouw op Freshcling folie om de versheid en smaak van je gerechten te behouden, elke keer weer.  

Eigenschappen  
  • Stevige kwaliteit 
  •  Rekbaar  
  • Sterke kleefkracht 
  •  Geperforeerd in vellen van 40 x 40 cm  
  • Wordt geleverd per doos / 3 rollen 
Eigenschappen van "Freshcling folie perfo 40/40 cm x 500 mtr"
Grootte per vel: 40 x 40 cm
Meter / rol (mtr): 500
Kleur: Transparant
Breedte (cm): 30
Verpakkingseenheid: 3 rol / 1 doos

ANDEREN BEKEKEN OOK

Freshcling folie refill 45 cm x 300 mtr
Navulling vershoudfolieFreshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Plaats de folie in de roestvrijstalen dispenser en het verpakken van voedsel wordt nog eenvoudiger. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert.Eigenschappen Stevige kwaliteit Rekbaar Sterke kleefkracht
€ 8,61 € 7,12
Freshcling folie cutterbox 45 cm x 300 mtr
Freshcling folie beschermt je voedsel tegen lucht en vocht, waardoor het langer vers blijft. Met zijn rekbaarheid en kleefkracht vormt deze folie moeiteloos om verschillende vormen en maten, ideaal voor het inpakken van allerlei soorten voedsel. Snijdt moeiteloos je folie op de gewenste lengte af d.m.v.  de cutterbox en bespaar tijd terwijl je verspilling minimaliseert. EigenschappenStevige kwaliteitRekbaar Sterke kleefkracht Wordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 10,57 € 8,73