Schuimprofiel Ocean Green U FIX 45

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 113,69 € 93,96
Vanaf 4
€ 106,12 € 87,70
Vanaf 8
€ 102,33 € 84,57
Vanaf 16
€ 98,54 € 81,44

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1707039
Productinformatie

Duurzame beschermingsprofielen

Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.     

Eigenschappen

  • afmetingen (mm): A 25 - B 44 - C 49 - D 12
  • 100% recyclebaar 
  • vrij van chemicaliën  
  • schokbestendig  
  • lucht- en waterdicht
Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim 
Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.

Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!

Eigenschappen
Afmeting profiel (mm): A25 - B44 - C53 - D12
Kleur: Groen
Verpakkingseenheid: 160 mtr/doos = 80 stuks

ANDEREN BEKEKEN OOK

Schuimprofiel Ocean Green U FIX 60
Duurzame beschermingsprofielen Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen afmetingen (mm): A 30 - B 58 - C 64 - D 14 100% recyclebaar vrij van chemicaliën schokbestendig lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim   Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 87,27 € 72,12
Schuimprofiel Ocean Green U FIX 80
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  afmetingen (mm):  A 45 - B 76 - C 68 - D 15 100% recyclebaar   vrij van chemicaliën     schokbestendig     lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 96,24 € 79,53
Schuimprofiel Ocean Green U FIX 120
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 90 - B 120 - C 85 - D 20100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 111,32 € 92,00
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 35 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 20 - B 35 - C 43 - D 11 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 101,51 € 83,89
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 60 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 30 - B 58 - C 64 - D 14 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 95,23 € 78,70
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 45 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 25 - B 44 - C 53 - D 12 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 82,54 € 68,21
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 15 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 3 - B 16 - C 30 - D 7 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 152,41 € 125,96
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green C 70-10
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 70 - B 10 100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Ocean Green beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 227,42 € 187,95
Schuimprofiel Ocean Green U FIX 100
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  afmetingen (mm):  A 60 - B 96 - C 74 - D 18100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
€ 113,20
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 80 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 80 - B 76 - C 72 - D 15 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 89,44 € 73,92
Schuimprofiel Ocean Green U 30 - 70
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  lucht- en waterdicht    100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 112,49 € 92,96
Schuimprofiel Ocean Green U 40 - 85
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green profielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan randen van kozijnen, deuren, tafelbladen en andere fragiele objecten, tegen krassen en stoten.Eigenschappen  lucht- en waterdicht    100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    Gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 102,91 € 85,05
Schuimprofiel hoekstuk Ocean Green U FIX 25 100 x 100 mm
Duurzame beschermingsprofielen  Bescherm jouw kostbare goederen met onze duurzame U-vormige beschermingsprofielen! Onze Ocean Green hoekprofielen, te herkennen aan hun groene kleur, bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Deze schuimprofielen kunnen wel tegen een stootje en bieden bescherming aan hoeken van tafelbladen, spiegels en andere fragiele objecten.Eigenschappen  afmetingen (mm): A 10 - B 24 - C 35 - D 9 - E 100 - F 100100% recyclebaar  vrij van chemicaliën    schokbestendig    lucht- en waterdichtGemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim  Doordat onze beschermingsprofielen gemaakt zijn van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, bieden ze een hoge weerstand tegen impact en zijn ze tegelijkertijd licht, flexibel en waterdicht. Ze zijn sterk, veerkrachtig en soepel, waardoor ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Bovendien zijn ze niet giftig en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor zowel uw producten als het milieu.  Ontdek nu de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze U-vormige beschermingsprofielen en geef uw goederen de bescherming die ze verdienen!
vanaf € 111,53 € 92,17