Haspel voor polyesterband + bak blauw

€ 82,03 € 67,80

beschikbaar binnen 14 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 2307007
Productinformatie

Deze haspel is geschikt voor polyesterband

Maak het gemakkelijk om je PET- of PP-omsnoeringsband te gebruiken met onze handige haspel. De bijgeleverde bak biedt ruimte voor gespen en eventueel een bandspanner, waardoor je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt tijdens het gebruik van de omsnoeringsband.







Eigenschappen
Kerndiameter (mm): 300

ANDEREN BEKEKEN OOK

Omsnoeringsband polyester wit 19 mm x 600 mtr
Polyester omsnoeringsband Houd jouw lading veilig vast met onze hoogwaardige polyester omsnoeringsband! Deze band heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band, waardoor het een uitstekend alternatief is voor staalband. Ideaal voor het omsnoeren van gemiddeld tot zware ladingen, biedt onze polyesterband een flexibele oplossing die eenvoudig na gebruik opnieuw kan worden aangespannen. Eigenschappen Naspanbaar en flexibel  Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit  Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton bij normaal gebruik Veilige en efficiënte omsnoering Met zijn optimale grip en zachte materiaal minimaliseert polyesterband het risico op beschadiging of vervuiling van verpakte goederen en karton. Bovendien is de band licht van gewicht, bestand tegen diverse weersomstandigheden en veiliger in gebruik dan traditionele staalband. Kortom, onze polyester omsnoeringsband biedt betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor het veilig en efficiënt vastzetten van verschillende soorten ladingen.Sluiting Voor het vakkundig vastzetten van polysterband gebruik je gespen en een bandspanner. Optimaliseer jouw logistieke processen met onze hoogwaardige polyester band!
vanaf € 32,03 € 26,47
Omsnoeringsband polyester wit 13 mm x 1100 mtr
Polyester omsnoeringsbandHoud jouw lading veilig vast met onze hoogwaardige polyester omsnoeringsband! Deze band heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band, waardoor het een uitstekend alternatief is voor staalband. Ideaal voor het omsnoeren van gemiddeld tot zware ladingen, biedt onze polyesterband een flexibele oplossing die eenvoudig na gebruik opnieuw kan worden aangespannen.EigenschappenNaspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton bij normaal gebruikVeilige en efficiënte omsnoeringMet zijn optimale grip en zachte materiaal minimaliseert polyesterband het risico op beschadiging of vervuiling van verpakte goederen en karton. Bovendien is de band licht van gewicht, bestand tegen diverse weersomstandigheden en veiliger in gebruik dan traditionele staalband. Kortom, onze polyester omsnoeringsband biedt betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor het veilig en efficiënt vastzetten van verschillende soorten ladingen.SluitingVoor het vakkundig vastzetten van polysterband gebruik je gespen en een bandspanner. Optimaliseer jouw logistieke processen met onze hoogwaardige polyester band!
vanaf € 35,73 € 29,53