► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW


Milieuvriendelijk verpakken, verpak met lucht!


Luchtkussenzakken zijn een perfecte bescherming tijdens transport van jouw goederen. Spaar het milieu en toon jouw klanten dat je milieubewust verpakt. Maak gebruik van luchtkussenzakken om jouw verzenddozen op te vullen. De luchtkussenfolie van deze zakken bestaat voor 99% uit lucht en voor 1% uit filmcomponent. Na gebruik kunnen de luchtkussenzakken weer gerecycled worden. Laat de lucht eruit, verfrommel de folie en biedt het afval gescheiden aan. Jouw klanten besparen zo veel verpakkingsafval.

Een ander voordeel van luchtkussenzakken is dat het opslagruimte bespaart. De luchtkussenzakken worden pas geproduceerd op het moment dat deze nodig zijn. Luchtkussenzakken worden plat op rol geleverd en kunnen met behulp van de luchtkussenmachine gevuld worden.
Luchtkussenzakken als opvulmateriaal is al een goede milieuvriendelijke keuze op zich. Ook in de keuze van het luchtkussenmateriaal zijn er nog duurzamere varianten, zoals gerecyled papier en 100% composteerbaar.

Airboy eco papier 9.7.1 / 100 x 210 mm x 140 mtr
De Airboy eco papieren luchtkussens zijn gemaakt van gerecycled papier. De flinterdunne zelf composteerbare afsluitlaag heeft geen negatieve invloed op de recyclebaarheid.  FSC gecertificeerd Composteerbaar Papiergewicht 20 g / m² Totale dikte 50myVoor lichte tot zeer lichte goederen Geperforeerd voor gemakkelijke scheiding Deze luchtkussenzakjes worden op rol geleverd en maak je zelf met de luchtkussenmachine Airboy 4.
vanaf € 41,00
%
Aanbieding
Airwave bio afbreekbaar 7.1 / 100 x 210 mm x 500 mtr
De AirWave bio afbreekbare luchtkussenzakken zijn ideaal voor het vullen van holtes om uw verpakte goederen optimaal te beschermen. Composteerbaar Laagdikte 20myVoor lichtere verpakte goederen Geperforeerd voor gemakkelijke scheiding Deze luchtkussenzakjes worden op rol geleverd en maak je zelf met de luchtkussenmachine Airwave 1 of 2.
€ 54,00 Normale prijs € 71,00 23.94% Korting!

Toepassingen luchtkussenzakjes

Luchtkussenzakjes kunnen los worden gebruikt of als ketting. Luchtkussenmatten (brede luchtkussenzakken) worden veelal gebruikt als tussenlaag of om artikelen in te wikkelen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Inpakken
De luchtkussenmatten zijn ideaal om uw produkten in te pakken. Ze zijn zeer flexibel en passen zich aan elke vorm aan.
Beschermen
Met 2 stroken luchtkussenmatten kriskras te vouwen kunnen uw goederen betrouwbaar beschermd worden.
Randbescherming
Luchtkussens kunnen zeer goed worden gebruikt als randbeschermers. 
Opvullen
Luchtkussenzakken zijn ideaal om holtes op te vullen, waarbij uw artikelen in de verpakking beschermd worden.