Tape PP hotmelt transparant 48 mm x 66 mtr

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 36
€ 1,15 € 0,95
Vanaf 144
€ 1,06 € 0,88
Vanaf 288
€ 0,99 € 0,82
Vanaf 576
€ 0,93 € 0,77
Vanaf 1188
€ 0,88 € 0,73
Vanaf 2376
€ 0,85 € 0,70

beschikbaar binnen 2 dagen na bestelling, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1601009
Productinformatie

Verpakkingstape PP hotmelt 

Ontdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien. Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht.

Eigenschappen

  • Onmiddelijke kleefkracht
  • Lijm op basis van synthetische rubbers 
  • Niet geluidsarm 
  • Ideaal voor testliner dozen 
  • Geleverd per doos van 36 rollen
PP Hotmelt tape is ook als machinerol verkrijgbaar.  Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.

Eigenschappen
Materiaal tape: PP
Filmdikte: 25 my
Lengte (mtr): 66
Totale dikte: 43 my
Type lijm: Synthetisch rubber
Breedte (mm): 48
Kleur: Transparant
Verpakkingseenheid: 6 rol / 1 doos
Pallethoeveelheid: 66 dozen
Geluid: Noise

ANDEREN BEKEKEN OOK

Tape PP acryl SUPERPLUS transparant 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP acryl SUPERPLUSOntdek onze veelzijdige PP-tape, de perfecte keuze voor het sluiten van dozen. Deze tape is niet alleen de meest gangbare en voordelige optie, maar is ook een goede oplossing voor een optimale verzendervaring. Met een lichte afrol, goede treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en stevig worden verzegeld. Een bijzondere eigenschap van PP acryl tape is dat de kleefkracht toeneemt naarmate de tape langer vastzit, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid tijdens transport.   Eigenschappen   Supersterke kleefkracht Vochtgevoelig   Low noise  Voor zware dozen en een hoge klepspanningGeschikt voor langdurige opslag  Geleverd per doos van 36 rollen   Verpakkingstape PP is in verschillende breedtes en soorten verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,99 € 0,82
Tape dispenser basic kunststof 50 mm
Tapedispenser  zonder mesbeschermerOntdek het gemak van onze kunststof tape dispenser en maak het verzegelen van dozen sneller en efficiënter! Met een eenvoudig ontwerp en een comfortabele grip is deze dispenser perfect voor elke inpakklus. Snijd eenvoudig de gewenste hoeveelheid tape af en verzegel dozen met gemak.EigenschappenGeschikt voor rollen van 38 mm en 50 mmLichte uitvoeringVerwerkbare lengte 66 mtr
€ 5,19
Tape PP hotmelt transparant 48 mm x 1000 mtr
Machinetape PP hotmeltOntdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen.  Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien.  Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht. EigenschappenOnmiddelijke kleefkrachtLijm op basis van synthetische rubbersNiet geluidsarmMachinaal goed verwerkbaarIdeaal voor testliner dozenGeleverd per doos van 6 rollen
vanaf € 9,26 € 7,65
%
Aanbieding
Tape PP hotmelt transparant 75 mm x 66 mtr
AANBIEDING!Verpakkingstape PP hotmelt 75 cmOntdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien. Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht. Eigenschappen Onmiddelijke kleefkracht Lijm op basis van synthetische rubbers Niet geluidsarm  Ideaal voor testliner dozen  Geleverd per doos van 24 rollenPP Hotmelt tape is ook als machinerol verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
€ 0,89 Normale prijs € 1,38 35.51% Korting!