Tape PP hotmelt transparant 75 mm x 66 mtr

€ 1,08 € 0,89

% Normale prijs € 1,38 35.51% Korting!

Tijdelijk niet beschikbaar

Artikelnummer 1601060
Productinformatie

AANBIEDING!
Verpakkingstape PP hotmelt 75 cm

Ontdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien. Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht. 

Eigenschappen 

  • Onmiddelijke kleefkracht 
  • Lijm op basis van synthetische rubbers 
  • Niet geluidsarm  
  • Ideaal voor testliner dozen  
  • Geleverd per doos van 24 rollen

PP Hotmelt tape is ook als machinerol verkrijgbaar. Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.

Eigenschappen
Materiaal tape: PP
Filmdikte: 25 my
Lengte (mtr): 66
Totale dikte: 43 my
Type lijm: Synthetisch rubber
Breedte (mm): 75
Kleur: Transparant
Verpakkingseenheid: 36 rol / 1 doos
Geluid: Noise

ANDEREN BEKEKEN OOK

Tape PVC transparant 75 mm x 66 mtr
Tape PVC Deze gangbare tape is gemakkelijk met de hand te scheuren, vochtbestendig en rekt niet in de lengte, waardoor het perfect is voor het veilig verzenden van pakketten, zelfs in vochtige omgevingen. De natuurlijk rubberen samenstelling zorgt voor een soepele en geluidsarme afrol, terwijl de tape toch zeer stevig is en bestand is tegen hoge klepspanning. Of je nu te maken hebt met dozen met zware inhoud of pakketten die onderweg zijn, onze PVC-tape biedt de betrouwbaarheid en stabiliteit die je nodig hebt. Eigenschappen Hoge kleefkracht Bestand tegen vocht Geluidsarm Licht afrolbaar Geleverd per doos van 24 rollen Kies voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak met onze transparante PVC tape.
vanaf € 2,77 € 2,29
Tape PP hotmelt transparant 48 mm x 66 mtr
Verpakkingstape PP hotmelt Ontdek onze hoogwaardige PP-tape met hotmelt lijmlaag, een betrouwbare keuze voor het verzegelen van dozen. Met een soepele afrol, sterke treksterkte en snelle hechting op karton, zorgt onze PP-tape ervoor dat je pakketten veilig en effectief worden verzegeld. Dankzij de hotmelt lijm op basis van synthetische rubbers biedt deze tape een heldere transparantie, waardoor je verpakkingen er netjes uitzien. Bij zeer lage temperaturen verliest hotmelt tape wel een deel van de kleefkracht.EigenschappenOnmiddelijke kleefkrachtLijm op basis van synthetische rubbers Niet geluidsarm Ideaal voor testliner dozen Geleverd per doos van 36 rollenPP Hotmelt tape is ook als machinerol verkrijgbaar.  Voor het gemakkelijk afrollen zijn er verschillende tape dispensers te koop.
vanaf € 0,85 € 0,70
Tape dispenser heavy duty staal 75 mm
Tapedispenser voor rollen van 75mm, zonder mesbeschermerOntdek het gemak van onze heavy duty tape dispenser en maak het verzegelen van dozen sneller en efficiënter! Met een robuust ontwerp en een comfortabele grip is deze dispenser perfect voor elke verpakkingsruimte, ook op plekken waar de dispenser tegen een stootje moet kunnen. Snijd eenvoudig de gewenste hoeveelheid tape af en verzegel dozen met gemak.  Eigenschappen  Geschikt voor rollen van maximaal 75 mm  Zware uitvoering
€ 17,57