Schuimfolie 50 cm x 500 mtr x 1mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 42,98 € 35,52
Vanaf 2
€ 41,55 € 34,34
Vanaf 4
€ 40,11 € 33,15
Vanaf 6
€ 38,68 € 31,97
Vanaf 8
€ 37,24 € 30,78
Vanaf 16
€ 35,82 € 29,60

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1702001
Productinformatie


Schuimfolie van stevig LDPE      

Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken. 

 Eigenschappen      
  • flexibele folie      
  • krasbestendige foam       
  • waterdicht dankzij gesloten celstructuur      
 Optimale bescherming met schuimfolie    

Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.       

Verschillende formaten       

Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.

Eigenschappen
Meter / rol (mtr): 500
Dikte : 1 mm
Breedte (cm): 50
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

ANDEREN BEKEKEN OOK

Schuimfolie 100 cm x 250 mtr x 2 mm
Schuimfolie van stevig LDPE  Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.  Eigenschappen  flexibele folie  krasbestendige foam  waterdicht dankzij gesloten celstructuur  Optimale bescherming met schuimfolie  Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.   Verschillende formaten  Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.
vanaf € 69,87 € 57,74
Luchtkussenfolie 50 cm x 100 mtr - 60 my
Luchtkussenfolie Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie! Onze luchtkussenfolie is gemaakt van LDPE (Low-Density Polyethylene), een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze folie is veerkrachtig en flexibel, waardoor hij wel bestand is tegen een stootje en niet zal scheuren. Daarnaast is deze folie ook waterafstotend en houdt het stof en vuil op afstand, waardoor je producten altijd in topconditie arriveren.      Schokbestendig    Verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes    LDPE (Low-Density Polyethylene)    Geleverd op rol    Met verschillende breedtes en handig op rol geleverd, hoef je alleen nog maar het perfecte formaat af te snijden. En als je op zoek bent naar een specifieke maat die niet op onze website staat, laat het ons dan weten - we helpen je graag verder! Bescherm jouw waardevolle goederen en voorkom beschadigingen door ze in te pakken met onze transparante luchtkussenfolie!
vanaf € 16,30 € 13,47
Schuimfolie 100 cm x 500 mtr x 1 mm
Schuimfolie van stevig LDPE   Schuimfolie, ook wel bekend als multifoam, is de ideale oplossing voor het veilig verpakken van kwetsbare producten zoals glas, keramiek, porselein en gevoelige apparatuur. Deze veelzijdige beschermfolie biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten, waardoor je goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.   Eigenschappen   flexibele folie   krasbestendige foam   waterdicht dankzij gesloten celstructuur    Optimale bescherming met schuimfolie  Onze soepele en zachte schuimfolie, gemaakt van stevig LDPE, is perfect voor het beschermen van breekbare producten. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je goederen veilig ingepakt kunnen worden en biedt uitstekende schokabsorptie bij vallen of stoten. Bovendien voorkomt de krasbestendige foam oppervlakkige beschadigingen door de producten van elkaar te scheiden. Dankzij de waterdichte eigenschappen blijven je producten vrij van stof en vuil, wat extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.    Verschillende formaten   Schuimfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes en lengtes, waardoor je altijd de juiste maat voor jouw specifieke toepassing kunt vinden. Of je nu één millimeter dikke folie nodig hebt voor lichte bescherming, of een dikkere variant voor extra schokabsorptie, wij hebben het in ons assortiment. Mocht je een specifiek formaat nodig hebben dat niet op onze site staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de juiste informatie en producten om je verpakkingsproces te optimaliseren.
vanaf € 69,81 € 57,69